• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiz isminde yardiminiza ihtiyacim var😳

Türkiyede olabilir burda Defne ismi daha yaygin degil. Hic cevremde de duymadigim
bir isim.
Benim de cevremde yok işin aslı 😁 Defne ismini çok çok seviyorum ama elemek durumunda kaldık eşimle ortak karar.. Oğlumuz olacak sanıyorduk kızımız olacakmış listemizde Defne İpek ve Duru vardı. Defneyi eledik, Duru biraz fazla var sanki ama hâlâ aklımda.. İpek listede kalmaya devam ediyor 😊
Elzem isim olarak nasıl olur diye düşünüyoruz 🤔

Öykü çok karizmatik yaa insanın o insanı merak edip yanına oturası geliyor 😇😇😇

Ay cok güldüm cok tatli bir yorum. Cevremde hic öykü tanimiyorum ama dediginiz gibi bende cok cok tatli buluyorum. Sorun su ki yurtdisinda ö ve ü harfleri sorun olabiliyor yazis seklinde

Benim de cevremde yok işin aslı 😁 Defne ismini çok çok seviyorum ama elemek durumunda kaldık eşimle ortak karar.. Oğlumuz olacak sanıyorduk kızımız olacakmış listemizde Defne İpek ve Duru vardı. Defneyi eledik, Duru biraz fazla var sanki ama hâlâ aklımda.. İpek listede kalmaya devam ediyor 😊

Ipek cok güzel ama Elzemi begenmedim. Ama sizin tercihiniz yinede. Türk ismine sanki biraz aykiri geldi... Eliz mesela güzel.

Ipek cok güzel ama Elzemi begenmedim. Ama sizin tercihiniz yinede. Türk ismine sanki biraz aykiri geldi... Eliz mesela güzel.
İpek benim de çok hoşuma gidiyor 🤗 Elzemi beğendim mi ben de bilmiyorum anlamını çok beğendim aslında türkçe kökenli bir isim. Ama genelde cümle içinde kullanırız isim olarak ilginç 😁

Ay cok güldüm cok tatli bir yorum. Cevremde hic öykü tanimiyorum ama dediginiz gibi bende cok cok tatli buluyorum. Sorun su ki yurtdisinda ö ve ü harfleri sorun olabiliyor yazis seklinde
Aaa evet maalesef öyle bi durum var ismi gibi hayatı da güzel olur umarım sağlıkla kucağınıza alın.

Kızmı oluyor 😱

defne ve duru son 2 yılın en cok koyukan isimlerinden. okulda hep bu isiamler olacak. bence Ece:KK200:

Defne cok fazla konuldugu icin beni baydı açikcasi.. Duru guzel fakat cevremde cok fazla oldugu icin sikildigim isimlerden.. Ece güzel.. Favorm ise her ne kdr cok konulmus olsa da digerlerinden daha cok begendigim isim;
Öykü..

defne ve duru son 2 yılın en cok koyukan isimlerinden. okulda hep bu isiamler olacak. bence Ece:KK200:

Dedigim
gibi bu sorun bende olmucak cünkü yurtdisinda yasiyorum:) Sinifta olsa olsa 3-4 türk oluyor.
burda kimse Defne veya Duru koymadi. Burdakiler Lilalar Senalar Minalar Linalar Laralarda lar daha cok.
Ben cok sasirdim Defnenin ve Durunun bukadar cok konulmasina ve acikcasi ilk kez bu forumda sizlerden duydum.

Dedigim
gibi bu sorun bende olmucak cünkü yurtdisinda yasiyorum:) Sinifta olsa olsa 3-4 türk oluyor.
burda kimse Defne veya Duru koymadi. Burdakiler Lilalar Senalar Minalar Linalar Laralarda lar daha cok.
Ben cok sasirdim Defnenin ve Durunun bukadar cok konulmasina ve acikcasi ilk kez bu forumda sizlerden duydum.
Eger Defne cevrenzde yoksa cok guzel.
Biz cok fazla duydugumuz icin, cevremizde de cok oldugu icin sıkildik isimden :)

neyaptiniz karar verebildinizmi isime?
Bizde hala iki isim arasinda kaldik:/

Back
X