• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiz isminde yardiminiza ihtiyacim var😳

Benim mesajımı eşinize okutun🤭
Sirac daha güzel daha naif hem de.
Sağlıcakla kavusun🥰
Tamam okutacağımm😁
Sirac, siraç, sıraç hangi şekilde seslenilir kafam karışıyor bu yüzden koymasak mı diyordum ama eşim de bayılıyor bu isme aslında kulağıma güzel geliyor ama söylerken zorlanabilir insanlar.😁
Işık demek anlamı, peygamber efendimiz için nur saçan anlamında geçiyormuş.
Arkadaşın konusunu da dağıtmayayım istemeden🙈

Defne olsun annesii😍 hangisini seçerseniz hepsi güzel ama benim tercihim bu yönde net🤗

Erkek ismine sevgili olduğumuz dönemden karar vermiştik Kerem olacak demiştik, eşim Sıraç ismini de çok seviyor ille de Kerem Sıraç olsun diyor. Bu şekilde olacak sanırım🤗
Kerem cok güzel isim. Saglikla geldin bebislerimiz insallah

Tamam okutacağımm😁
Sirac, siraç, sıraç hangi şekilde seslenilir kafam karışıyor bu yüzden koymasak mı diyordum ama eşim de bayılıyor bu isme aslında kulağıma güzel geliyor ama söylerken zorlanabilir insanlar.😁
Işık demek anlamı, peygamber efendimiz için nur saçan anlamında geçiyormuş.
Arkadaşın konusunu da dağıtmayayım istemeden🙈
Biliyorum. Yıllar önce yeğenine koyacaklardı ikinci isim olarak "Muhammed Sirac".

Sonu "p/ç/t/k" ile biten kelimelerde, sonuna ek alınca bir yumuşatma oluyordu ya (Türkçe derslerinden ;) ) özel isimde, söylenişte yumuşama olacak, yazılış aynı kalacak.... Gerek yok bence böyle bir ikileme, dilsel söylenişi "Sirac"ın daha güzel.
Sağlıkla gelsin kuzucuk.

Biliyorum. Yıllar önce yeğenine koyacaklardı ikinci isim olarak "Muhammed Sirac".

Sonu "p/ç/t/k" ile biten kelimelerde, sonuna ek alınca bir yumuşatma oluyordu ya (Türkçe derslerinden :KK66: ) özel isimde, söylenişte yumuşama olacak, yazılış aynı kalacak.... Gerek yok bence böyle bir ikileme, dilsel söylenişi "Sirac"ın daha güzel.
Sağlıkla gelsin kuzucuk.
Haklısınız katılıyorum size 🤗
Biz de yazıldığı gibi sesleniveririz o halde ❤
Allah razı olsun çok teşekkürler 🌸

Bu dört isim benim listemde de vardı ..Çeşitli sebeplerle eledik ama dördü de çok güzel .Ben duru ya da Ece diyorum ...Defne o kadar çok varki .Biz bu yüzden eledik..Zeynep ve Elif ten sonra en çok konulan isim oldu geçen yıl 6000 bebeğe bu isim verilmis .İyiki koymamisim dedim..Tamam tek isim onda olamaz muhakkak adası olacak ama bu kadar da olmasın .En iyisi ECE bence ...

Defne kızım olsaydı eşim her ne kadar beğenmese'de ismini defne koymayı çok istiyordum ben🥰
Ama kısmet değilmiş..

4 isimde gayet güzel...
İnsan gibi isimler arasından seçim yapma aşamasına geldiğiniz için sizi kendim ve insanlık adına tebrik edip kutluyorum....
Son yıllarda koyulan abuk subuk isimlere karşı savaş açmış bulunmaktayım acayip kanser ediyor beni.... Sizin gibi evlatlarına eli, yüzü düzgün isimler koymayı isteyen annelerle birlikte bu savaşı kazanıcaz inşallah 😂😂😘😘 Gazamız mübarek olsun ✌️

Doktorumuz bebeğimizi erkeğe benzetti eğer ki kızım olsaydı Defne koyacaktım bence çok güzel 😍❤ diğer seçeneklerim ise Duru ve İpek ismiydi.🌸

Canımmmm benimde sanırım erkek . Kız olur diye çok şartlandırmıştım kendimi. Bende sude yada defne koymak istiyodum . Şimdi erkek nerden çıktı 🙂🙂🙂🙂

Canımmmm benimde sanırım erkek . Kız olur diye çok şartlandırmıştım kendimi. Bende sude yada defne koymak istiyodum . Şimdi erkek nerden çıktı 🙂🙂🙂🙂
Oyy öyle mi hayırlısı olsun yaa doktor bize erkeğe benziyor dedi ama şartlamadım kendimi, yarın ikili test var belki netleşir cinsiyet😁❤ Erkek ismi var mı aklında🤗

Back
X