Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaman cok bulursun kuzumSoyadım uzun diye kısa isimler düşünüyorum ama hiç begendiğim yok![]()
Bu herkes nerde yaa ben hep etrafımda asel ve türevlerini görüyorumHerkes Defne koyuyor sınıflarda en az 3/5 defne olacak kesin![]()
Defne suBu herkes nerde yaa ben hep etrafımda asel ve türevlerini görüyorumdefne ismi çok mu yaygınmış
![]()
Vaay beeDefne su
Defne Asel
Defne Nil
Sadece defne![]()
Geçen sene en çok konulan 3.isimdi.2019 yılında ,6000 kişi kızına bu ismi vermişBu herkes nerde yaa ben hep etrafımda asel ve türevlerini görüyorumdefne ismi çok mu yaygınmış
![]()
Vaaay öyle miGeçen sene en çok konulan 3.isimdi.2019 yılında ,6000 kişi kızına bu ismi vermiş![]()
ben yurtdisinda yasadigim icin burda hic kimsede daha duymadim. Burda Lilalar,Linalar Minalar cok varBu dört isim benim listemde de vardı ..Çeşitli sebeplerle eledik ama dördü de çok güzel .Ben duru ya da Ece diyorum ...Defne o kadar çok varki .Biz bu yüzden eledik..Zeynep ve Elif ten sonra en çok konulan isim oldu geçen yıl 6000 bebeğe bu isim verilmis .İyiki koymamisim dedim..Tamam tek isim onda olamaz muhakkak adası olacak ama bu kadar da olmasın .En iyisi ECE bence ...
duruIyi aksamlar güzel anneler,
Tekrar ben ve tekrar isimler.
Kulaga hangisi hos geliyor sizce?
Esimle kararsiz kaldik.
1.Öykü
2. Ece
3. Defne
4. Duru
tesekkür ederim hepinize. Öpüldünüz
Ben dedigim gibi yurtdisindayim ve burda kimsede duymadim o isimi. Siniflarda da okadar türk bir araya gelmedigi icin benim icin problem olmaz. AmaHerkes Defne koyuyor sınıflarda en az 3/5 defne olacak kesin![]()
4 isimde gayet güzel...
İnsan gibi isimler arasından seçim yapma aşamasına geldiğiniz için sizi kendim ve insanlık adına tebrik edip kutluyorum....
Son yıllarda koyulan abuk subuk isimlere karşı savaş açmış bulunmaktayım acayip kanser ediyor beni.... Sizin gibi evlatlarına eli, yüzü düzgün isimler koymayı isteyen annelerle birlikte bu savaşı kazanıcaz inşallahGazamız mübarek olsun ✌
bende cok sasirdim okuyunca hic beklemezdim. Bende Lilalar Liyalar Alealae moda saniyordum. Defneyi bende kücüklügümden beri seviyorumVaaay öyle migerçekten şaşırdım.
![]()
Bu dört isim benim listemde de vardı ..Çeşitli sebeplerle eledik ama dördü de çok güzel .Ben duru ya da Ece diyorum ...Defne o kadar çok varki .Biz bu yüzden eledik..Zeynep ve Elif ten sonra en çok konulan isim oldu geçen yıl 6000 bebeğe bu isim verilmis .İyiki koymamisim dedim..Tamam tek isim onda olamaz muhakkak adası olacak ama bu kadar da olmasın .En iyisi ECE bence ...