- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
Bende ilk yazdığın isimlerin daha çok olduğunu düşünüyorum hâlâbende cok sasirdim okuyunca hic beklemezdim. Bende Lilalar Liyalar Alealae moda saniyordum. Defneyi bende kücüklügümden beri seviyorum
Türkiyede olabilir burda Defne ismi daha yaygin degil. Hic cevremde de duymadigimBende ilk yazdığın isimlerin daha çok olduğunu düşünüyorum hâlâ
Benim de cevremde yok işin aslıTürkiyede olabilir burda Defne ismi daha yaygin degil. Hic cevremde de duymadigim
bir isim.
Öykü çok karizmatik yaa insanın o insanı merak edip yanına oturası geliyorIyi aksamlar güzel anneler,
Tekrar ben ve tekrar isimler.
Kulaga hangisi hos geliyor sizce?
Esimle kararsiz kaldik.
1.Öykü
2. Ece
3. Defne
4. Duru
tesekkür ederim hepinize. Öpüldünüz
Öykü çok karizmatik yaa insanın o insanı merak edip yanına oturası geliyor
Benim de cevremde yok işin aslıDefne ismini çok çok seviyorum ama elemek durumunda kaldık eşimle ortak karar.. Oğlumuz olacak sanıyorduk kızımız olacakmış listemizde Defne İpek ve Duru vardı. Defneyi eledik, Duru biraz fazla var sanki ama hâlâ aklımda.. İpek listede kalmaya devam ediyor
Elzem isim olarak nasıl olur diye düşünüyoruz
İpek benim de çok hoşuma gidiyorIpek cok güzel ama Elzemi begenmedim. Ama sizin tercihiniz yinede. Türk ismine sanki biraz aykiri geldi... Eliz mesela güzel.
Aaa evet maalesef öyle bi durum var ismi gibi hayatı da güzel olur umarım sağlıkla kucağınıza alın.Ay cok güldüm cok tatli bir yorum. Cevremde hic öykü tanimiyorum ama dediginiz gibi bende cok cok tatli buluyorum. Sorun su ki yurtdisinda ö ve ü harfleri sorun olabiliyor yazis seklinde
neye karar verdiniz peki simdi?Soyadım uzun diye kısa isimler düşünüyorum ama hiç begendiğim yok
neye karar verdiniz peki simdi?
Benim de cevremde yok işin aslıDefne ismini çok çok seviyorum ama elemek durumunda kaldık eşimle ortak karar.. Oğlumuz olacak sanıyorduk kızımız olacakmış listemizde Defne İpek ve Duru vardı. Defneyi eledik, Duru biraz fazla var sanki ama hâlâ aklımda.. İpek listede kalmaya devam ediyor
Biz de şaşırdık ama kızmış bizim minikKızmı oluyor
defne ve duru son 2 yılın en cok koyukan isimlerinden. okulda hep bu isiamler olacak. bence Ece
Eger Defne cevrenzde yoksa cok guzel.Dedigim
gibi bu sorun bende olmucak cünkü yurtdisinda yasiyorum:) Sinifta olsa olsa 3-4 türk oluyor.
burda kimse Defne veya Duru koymadi. Burdakiler Lilalar Senalar Minalar Linalar Laralarda lar daha cok.
Ben cok sasirdim Defnenin ve Durunun bukadar cok konulmasina ve acikcasi ilk kez bu forumda sizlerden duydum.
Biz Mihra koyacağız ismini karar verdikneyaptiniz karar verebildinizmi isime?
Bizde hala iki isim arasinda kaldik:/
Cok güzel Duru dan vazgectiniz yani:)Biz Mihra koyacağız ismini karar verdik
İkisini birden koysaniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?