Kız ismi sorunsalı 🙄 fikirlerinizi bekliyorum 😊

Kızimin ismi hangisi olsun 😊

• Ela Asel

• Ela Sare

• Eylül Vera

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

kaymaklisambali

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2019
491
323
Merhaba hanımlar .
Hayırlısıyla bir kızım olacak inşAllah . Erkek olsa ismi hazırdı kıza bı turlu karar veremiyorum . İki isim istiyoruz. Ben kulağa hos gelen modern bı isim eşimde dinimizce anlamlı bı isim istiyor . O yüzden bı isim benim istediğim gibi diğer isim eşimin istediği gibi olacak .

Benim en beğendiğim kız ismi Ela . Çok çok hoşuma gidiyor . Ama yanına pek isim bulamadık . Bulabildiğimiz ve içimize daha çok sinenler ankette . Lütfen oy verin :)

Ayrıca bu isimlerden başka istediğim özelliklerde öneriniz varsa da alırım :) şimdiden teşekkürler :))

GÜNCELLEME :
Bebeğimizin ismi Öykü Vera olacak Allah'ın izniyle 😊 oy verenlere yorum yapanlara çok çok tesekkur ederim . Sonuç olarak ankette olmayan bı isim koyduk . 😂😂🙈

Son düzenleme:
Deren
Derin
Elvin
Nil
Sahra
Nüans benim en fav ismim :)) ama koyamadık tabi biz seneler önce masal kızımız doğduktan sonra bir kızımız olursa adı rüya olsun diye geçirmiştik seyahat ederken öyle de oldu ☺️
Kzlarımda da iki isim var, eğer ela seçtiyseniz ve kesin ise ela sesi gibi onun sesiyle devam edecek bir isim eklenmeli. Yani çıkışlı inişli değil aynı devam edecek yazıyla anlatabildim mi bilmiyorum ama ve anlamlı birşey çıkması lazım öte yandan da birbirini tamamlamalı 😁😁

Elvin Ela gibi bana hoş geldi misal..

Eylül Vera ve Ela Sare yi elemelisin bence veya Sare Ela olabilir yer değiştirirsen.

Ela Asel de kulağa hoş geliyor ama iki a yani Ela yı naif söylerken Asel de ses kalınlaşıyor.

Biz ne çektik bu isimden yaaa çok yazdım ama bu noktalara dikkat etmelisin 😁

Deren
Derin
Elvin
Nil
Sahra
Nüans benim en fav ismim :)) ama koyamadık tabi biz seneler önce masal kızımız doğduktan sonra bir kızımız olursa adı rüya olsun diye geçirmiştik seyahat ederken öyle de oldu ☺️
Kzlarımda da iki isim var, eğer ela seçtiyseniz ve kesin ise ela sesi gibi onun sesiyle devam edecek bir isim eklenmeli. Yani çıkışlı inişli değil aynı devam edecek yazıyla anlatabildim mi bilmiyorum ama ve anlamlı birşey çıkması lazım öte yandan da birbirini tamamlamalı 😁😁

Eylül Vera ve Ela Sare yi elemelisin bence veya Sare Ela olabilir yer değiştirirsen.

Ela Asel de kulağa hoş geliyor ama iki a yani Ela yı naif söylerken Asel de ses kalınlaşıyor.

Nüans anlamı nedir acaba değişik bi isim geldi..

Deren
Derin
Elvin
Nil
Sahra

Deren ve Derin beğendiğim isimler . Yanlarına anlamlı bulamadım ama 🙄
Ay elanin yanına isim bulmak aşırı zor 🙄 hele de anlamli🙄
Fikirleriniz için çok çok teşekkürler 😊

Upuzun sağlıklı ömrü olsun inşallah 😊 peki Eylül Vera nasıl olmuş ?
Amin çok sağolun. Güzel bence ama iki ismiyle birden seslenecek misiniz yoksa Eylül mü diyeceksiniz sadece? Genelde hep tek isimleriyle sesleniliyor çocuklara diğer isimleri benimseyemiyorlar. Eylül Sare de güzel ben bir ara düşünüyordum sonra vazgeçtik iki isimden

Amin çok sağolun. Güzel bence ama iki ismiyle birden seslenecek misiniz yoksa Eylül mü diyeceksiniz sadece? Genelde hep tek isimleriyle sesleniliyor çocuklara diğer isimleri benimseyemiyorlar. Eylül Sare de güzel ben bir ara düşünüyordum sonra vazgeçtik iki isimden
Ay bu ayrıntıyı yazmayı unutmuşum . Evet tek isimle seslenicez . Benim beğendiğim kulağa hoş gelen isimle seslenicez . Diğer ismi pek kullanmayız sanırım . Sadece eşimin istegi yerine gelsin anlamli bı ismi de olsun diye amaç . Ama o ismin de yine de güzel olmasını istiyorum tabi .

Ay bu ayrıntıyı yazmayı unutmuşum . Evet tek isimle seslenicez . Benim beğendiğim kulağa hoş gelen isimle seslenicez . Diğer ismi pek kullanmayız sanırım . Sadece eşimin istegi yerine gelsin anlamli bı ismi de olsun diye amaç . Ama o ismin de yine de güzel olmasını istiyorum tabi .
İnşallah gönlünüzce olur. Çok zormuş bu isim işleri 🤭

İnşAllah teşekkürler 😊 aynen ya bu kadar zor olacağını tahmin etmezdim . Çok isim begeniyorum ama çok azı bebeğim için kesin içime siniyor 🙈
Biz en baştan Eylül düşünmüştük içimize sinmişti ama sonra başka isimler de araştırdık. Ama yine de ilk içimize sinen o olduğu için ona alıştık ve öyle kaldı gitti. Sizin de ortak içinize sinen varsa büyük ihtimalle en son onu koyarsınız 😄

Biz en baştan Eylül düşünmüştük içimize sinmişti ama sonra başka isimler de araştırdık. Ama yine de ilk içimize sinen o olduğu için ona alıştık ve öyle kaldı gitti. Sizin de ortak içinize sinen varsa büyük ihtimalle en son onu koyarsınız 😄
Ankettekiler ortak içimize sinenler . Başka bulamadık . Sanırım bunlardan biri olacak aynen 😊

X