• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Kiz ismi 🌸Anket

Kiz ismi🌸

• Öykü

• Defne

• Ece

• Ceyda

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Defne1717

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2017
464
344
103
Selam arkadaslar surda doguma cok az kaldi ve hala isim bulamadik. Anket olusturdum lütfen yardimci olun🙈 Belcikada yasiyorum ve cevremde Defne, Ceyda, Ece ve Öykü yok. En sevdigimiz isimler bunlar. Digerlerini eledik. Tesekkürler hepinize:KK200:

Son düzenleme:
Selam arkadaslar surda doguma 3 hafta kaldi ve hala isim bulamadik. Anket olusturdum lütfen yardimci olun🙈 Belcikada yasiyorum ve cevremde Defne, Ceyda, Ece ve Öykü yok. En sevdigimiz isimler bunlar. Digerlerini eledik. Tesekkürler hepinize:KK200:
Heosinden farkli birtane solim kendi kizimin ismide o olcak sema veyada semanur eyer cevrenizde yoksa🤗

Ben defne’den yana kullandim oyumu. Hem de yurtdisinda yasiyormussunuz cok global bir isim. Oykuyu de cok seviyorum ama tr karakter var icinde, zorluk ceker orda

benim kuzenimin isminde de Ü harfi var ve zorluk cekmiyor sadece ucak bileti alinca Ue oluyor ve sigorta islemlerinde ü ue oluyor. Okulda,kimlikde pasaportda sorun yok normal yaziliyor. ama tesekkür ederim

Back
X