Doğuma Hazırlık Kız İsmi Bulmak Çok Zor :(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

friden

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
233
106
34
Arkadaşlar lütfen yardım edin kız ismi bulmak ne kadar zormuş erkek olursa selim efe olacak inşallah ama kız bebiş olursa hiç bir fikrim yok beğendiğiniz isimleri paylaşarak yardımcı olur musunuz

Nisa,Naz, Eda, Ceyda, Ceren şahsen benim sevdiğim kız isimleri. Ama Kur’an da geçen anlamı güzel isim tercih edin bence. Ayşe, peygamberimizin son eşi Aişe validemizin ismi çok güzel bence. Ben küçük kızımın adını rüyamda gördüm, 2 aylık hamileyken. Kızın olacak adını Ece koyacaksın dedi biri, ben de Hatice Ece koydum Hatice validemizin ismi de olsun diye. Rüyamda görmeseydim Nisa koymak istiyordum

Arkadaşlar lütfen yardım edin kız ismi bulmak ne kadar zormuş erkek olursa selim efe olacak inşallah ama kız bebiş olursa hiç bir fikrim yok beğendiğiniz isimleri paylaşarak yardımcı olur musunuz
Aişe Erva cnm benimde cinsiyet belli olursa . Aişe Peygamber efendimizin (sav) eşi diğeride halası .Ve anlamlarda çok güzel .Erkek olursa da ömer Asaf kısmet artık.

X