Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fikirleriniz için hepinize tesekürler kızlar....kızımın ismini bulduk...tesadüf bulduk ama eşiminde benimde içime sindi...LİLYA koyucaz....heyecanla bekliyoruz seni bebeğim...:)
bizde kararsızdık ama şekerlerin üzerinede ismi zımbalanınca kızımın karar verildi mecburenn:)
aLmina mm sağlıkla gell
mrh arkadaşlar isim konusunda bizde çok kararsızız,ben ceylinnaz ismini koymayı istiyorum ama eşim beğenmiyor.onun istediği isim nasya galiba biz bu ismi koyucaz.anlamı hira mağrasında açan tek çiçek demekmiş.beğendinizmi yada aklınızda değişik isimler varmı.
DİLEKCİM çok güsel bir isim ismiyle yaşasın sağlıkla gelsin :) anlamı nedir?
arkadaşlar ben kızımın ismini aysima koymayı düşünüyorum sizce nasıl
arkadaşlar çocuklarınıza isim koyarken,kulağa hoş gelen,söylenmesi,anlamı zor olmayan isimler koymanızı tavsiye ederim.İlla Kuran-ı Kerimde var diye bazı zor isimleri çocuklarınıza koymayın..Haa benim çocuğumun ismi değişik olucak ,derseniz o başka tabiii..yağmur,deniz,nehir kızlar için güzel..
mrh arkadaşlar bizde eşimin ısrarı ile kızımızın adını nasya koycaz aslında ben ceylinnaz koymayı istiyorudum ama eşim nasya diye inatlaştı.sizce nasıl bir isim.