Kız İsteme Kız İlk Seferde mi Verilmeli?

Kız;

• İlk Seferde Verilmeli

OY: 8 88,9%
  • Birkaç Kez Gidip Gelsinler

OY: 1 11,1%

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

lettyortiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2015
827
862
27
Merhaba arkadaşlar,Allah'ın izniyle yakın zamanda beni istemeye gelecekler. Başka şehirden geliyorlar, bir yıldır biz haberimiz yokken takip edip beğenen bir aile. Sizce ilk seferde mi verilmeli, uzatılırsa aileler arasına soğukluk girer mi? Annemler ilk seferde asla olmaz en az 3-4 kere gelmeliler diyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim :/

Merhaba arkadaşlar,Allah'ın izniyle yakın zamanda beni istemeye gelecekler. Başka şehirden geliyorlar, bir yıldır biz haberimiz yokken takip edip beğenen bir aile. Sizce ilk seferde mi verilmeli, uzatılırsa aileler arasına soğukluk girer mi? Annemler ilk seferde asla olmaz en az 3-4 kere gelmeliler diyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim :/
Hangi çağda takılıp kaldınız acaba?

Yok artık, üstelik de başka şehirden. Gerçi anladığım kadarıyla siz sevgili bile değilsiniz.
Bulunmayan bir özelliğiniz mi var da bu insanlar 3-4 kere gidip gelecek?
Ben de 3-4 kerenin fazla olduğunu düşünüyorum zaten tanışmaya geldiler. Ama annem ilk gelişte asla vermeyiz diyor.

Bize uzaktan geldiler. Tanisma isteme nisan bir arada oldu. Kiz evi diye insanlari suruklemenin anlami yok bence annenizi ikna etmelisiniz
Zaten staj yapıyor izin alması vs sorun olacak naz yapılmalı ama insanların da işi gücü var ben de ilk seferde olması taraftarıyım. Biz damat ailesini pek tanımadığımız için bir araştıralım sonra tekrar görüşelim diycek galiba bizimkiler.

Zaten staj yapıyor izin alması vs sorun olacak naz yapılmalı ama insanların da işi gücü var ben de ilk seferde olması taraftarıyım. Biz damat ailesini pek tanımadığımız için bir araştıralım sonra tekrar görüşelim diycek galiba bizimkiler.
Iste gelmeden de arastirilabilir. Ayni durum bizimkiyle

Bana çok gereksiz geliyor böyle düşünceler tüm bu merasimlerin modası bian evel geçse de bitse keşke :KK12:

Araştırma olacaksa eğer : tanışmadan önce böyle bir durumdan haberdar olduktan sonra yada tanıştıktan sonra ''biz biraz düşünelim,kararlaştıralım'' tarzı düşüncede olduğunuzu belirterek o sırada da aileyi soruşturmak daha mantıklı bir davranış değil mi? Sonrasında bir problem olmayınca isteme günü karar verilmesi...?
Hiç hoş değil bence :110:

siz ne kadardır birliktesiniz peki erkek arkadsınla yoksa görücü gelir gibimi gelicekler

Bence 50 sefer gelmeliler en az :işsiz: malum kız evi naz evi :olamaz: konuyuda Y yildizzli hortlatmışsın ne güzel :silah:

Ahahah görünce yazdım eski konuymuş meğer:)) kapısında yatmalılar bence 3-5 kere istemeyle olur mu ?
Insanları zora sokarak neyin tatminini yaşıyorlar anlamıyorum önemli olan hayırlı gecimdir, işi yokuşa sürmek mutlu bir evliliği mi garantiliyor nedir yani amaç?

Ahahah görünce yazdım eski konuymuş meğer:)) kapısında yatmalılar bence 3-5 kere istemeyle olur mu ?
Insanları zora sokarak neyin tatminini yaşıyorlar anlamıyorum önemli olan hayırlı gecimdir, işi yokuşa sürmek mutlu bir evliliği mi garantiliyor nedir yani amaç?
Nisan da evlenmiş zaten kendisi mesajlarından onu anladım :) artık kaç kere gidip geldiler bilemem :KK70:

X