• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Kız için 21 numara sandalet yada converse arıyorum/BULUNMUŞTUR.

rafadantayfa

Sen Benim En Kıymetlimsin
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2011
11.100
93
213
İstanbul
Kız bebek için beyaz yada toz pembe 21 numara converse
Yada markalı rahat sandalet arıyorum

Deri ilk adım ayakkabısı gibi olanlardan düşünmüyorum polaris markada düşünmüyorum

$image.jpg $image.jpg $image.jpg

Kız bebek için beyaz yada toz pembe 21 numara converse
Yada markalı rahat sandalet arıyorum

Deri ilk adım ayakkabısı gibi olanlardan düşünmüyorum polaris markada düşünmüyorum

bende sıfır converse var canım. fuşya. numarasını hatırlamıyorum. henüz hiç giyilmedi. kızım büyüyünce giydircem. resmi bir gör. eğer hoşuna giderse sendeki adidasla takas yapabilirz dilersen.

Eklentiler

• $DSC_0089.jpg
    $DSC_0089.jpg
    51,3 KB · Görüntüleme: 115
bende sıfır converse var canım. fuşya. numarasını hatırlamıyorum. henüz hiç giyilmedi. kızım büyüyünce giydircem. resmi bir gör. eğer hoşuna giderse sendeki adidasla takas yapabilirz dilersen.

Çok güzeller ama ben kızıma bir converse ve bir Adidas aldım 21 numara şuan ayakkabı ihtiyacımız yok maalesef Adidasları düşünüyorsanız oyuncakla takas yapabilirim elinizde oyuncak varmı 15 aya uygun

Çok güzeller ama ben kızıma bir converse ve bir Adidas aldım 21 numara şuan ayakkabı ihtiyacımız yok maalesef Adidasları düşünüyorsanız oyuncakla takas yapabilirim elinizde oyuncak varmı 15 aya uygun

malesef canım oyuncak o yaşa uygun yok.

Back