Kız gibi görünüyor ne demek??

ayyy yerim ben onun ayakalarını :) çikolata falan yedin mi bak uğraştırmamış göstermiş hemen prenses kızın

Evet canım ilk defa bu kadar çok çikolata yedim bide hastanede girmeden usg ye meyve suyu içtim yavaş yavaş tık tık yapiyo sanki segirme gibi kuzum sende başladı mi oğluşun burdayım anne diyomu

Evet canım ilk defa bu kadar çok çikolata yedim bide hastanede girmeden usg ye meyve suyu içtim yavaş yavaş tık tık yapiyo sanki segirme gibi kuzum sende başladı mi oğluşun burdayım anne diyomu

ayne seyirme gibi bendede var canım ama daha tam hareket olarak hissedemiyorum ne zaman olur bilmiyorum... iyi ki yemişsin o zaman canım çikolata falan isim falan düşündünüz mü?

daha yakın zamanda komşum bir erkek çocuğu bekliyordu ve kucağına kız bebek aldı.
ne yazık ki bu tür yanılmalar olabiliyor.
bir de erkek diye bebeğin her şeyini mavi yapmıştı.

baya şaşırdık anlayacağınız

ayne seyirme gibi bendede var canım ama daha tam hareket olarak hissedemiyorum ne zaman olur bilmiyorum... iyi ki yemişsin o zaman canım çikolata falan isim falan düşündünüz mü?

Evet canım bemde net elimle hissedemiyorum ama içerden pıt pıt yapıyo iki gündür arttı adınıı mısra yada bade düşünüyoruz sence hangisi daha güzel

Yok yaa kesin bizim eşim 3 sefer sordu kesin mi diye hatta kadın 3 seferde de ısrarla bacaklarının arasını görüntüledi ve evet dedi kesin dedi

Tam hareketlerini 18-20 hafta arası hissedermişiz sen ne düşündün adını küçük prensin bu aralar çağla yiyorum hatır hutur zaten tatlıyla hiç aram olmadı kiii

Tam hareketlerini 18-20 hafta arası hissedermişiz sen ne düşündün adını küçük prensin bu aralar çağla yiyorum hatır hutur zaten tatlıyla hiç aram olmadı kiii

az kaldı o zaman hissetmeye :) bizim ismi ahmet diren olucak... mısra daha güzel bence. çağla çıktı mı vala ben herşeyi yiyorum ama daha çok et...

az kaldı o zaman hissetmeye :) bizim ismi ahmet diren olucak... mısra daha güzel bence. çağla çıktı mı vala ben herşeyi yiyorum ama daha çok et...

Evet canım ankaradayım ben burda caglA cıktı esimin babası da mısra diyo adıyla yaşasın minik prensinin şansı bol olsun inşallahh bitanemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…