Kız gibi görünüyor ne demek??

Banada dr um 17 haftalk gebeyken erkek dedi her muayeneye gittigmde erkek dedi ama dogum um normal oldu bi de baktikki kusu var yani kizim oldu ayy ne gunlerdi yaaa ))) bebislerinizi saglicakla alin kucaginiza insallahhh

Banada dr um 17 haftalk gebeyken erkek dedi her muayeneye gittigmde erkek dedi ama dogum um normal oldu bi de baktikki kusu var yani kizim oldu ayy ne gunlerdi yaaa ))) bebislerinizi saglicakla alin kucaginiza insallahhh

hadi yaa ayrıntılı ultrasonda falan da gösterdimi doktor bizimki de değişmesin şimdi ma bize baya 4 boyutluda da 2 boyutludada pipiyi gösterdi ama

Ewet ewet 4 boyutluda da erkek dendi hatta pipisinide gosterdi belkide dr salagin tekiydi anlamadi butun kiyafetlerini renkli aldim pembede mavide aldim cunku icimden hic sadece mavi almak gelmiyordu ))) ruyalarimda da kiz bebek ve pembe renkler goruyordum ))) a moddo geldi gecti hihihohoo kiz olsun erkek olsun hayirli ewlat olsun imanla buyusun ;mutluluk; peki hareketlendimi ilk bebisinse 18 haftada hissedersin hareketlerini ayyy ne tatli oluyolar bi bilsen masallahh onlara )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…