Kız / Erkek bebek belirtileri

su00

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2013
3.495
1.803
Daha once dogum yapmis olan ya da cinsiyetini ogrenmis anneler. Kiz bebekte hangi belirtileri erkek bebekte hangi belirtileri yasadiniz?

Dimi ye tatliyi dogur hakkiyi ye eksiyi dogur ayseyi derler ama internette bunun tam tersi yaziyor
aslinda herkesde farkli geciyor hamilelik o yuzden erkek annesi olup eksi yiyende olabiliyor diye biliyorum saglikli olsunda bebisler cinsiyeti onemli degil

Bende cinsiyetini bilmiyorum ama asiri tatlidan sogudum tatli bisey dusnmek bile midemi bulandiriyor ki ben normalde tatliya cok dusgun biriyim.

kızımda aşırı tatlı isteğim olmuştu şimdi tatlıdan soğudum canım hiç bişey istemiyo ama cinsiyeti ne bilmiyorum. ama kızımdada şimdide kusmam yok o belirti aynı kese konumlarıda aynı

Bu teoriler herkeste tutmuyo maalesef benimde karnima bakanlar kiz diyo asiri cikolata duskunu olan ben hamilelikte gormek istemiyorum canim surekli eksi seyler yemek istiyo mide bulantilarim 19. Haftaya girmeme ragmen devam ediyo hic gecmediler ama doktor erkek gibi dedi kesinlesmesi icin ayrintili usg yi bekliyoruz bakalim 🙄

Bence de teoriler çok değişiyor. Ben çok şükür ki hiç bulantı yaşamadım sadece tansiyon sorunum oluyor. Karnım çok çabuk çıktı ve her gören erkek dedi. O kadar erkeğe adapte oldum ki doktorun kız demesine rağmen ayrıtılı usu bekliyorum :KK70: Sürekli ekşi yedim ilk 3 ay tatlı asla yemedim yeni yeni başladım yemeye. Ve bir söylenti daha söyleyim sana erkek bebek daha çabuk kendini hissettirir kız bebek daha geç kıpırdar hareket eder derlermiş :KK70: Ben kızımı şuan yeni yeni hissediyorum ne kadar doğrudur bilinmez teorilerin tuttuğu:KK64:

kızımda aşırı tatlı isteğim olmuştu şimdi tatlıdan soğudum canım hiç bişey istemiyo ama cinsiyeti ne bilmiyorum. ama kızımdada şimdide kusmam yok o belirti aynı kese konumlarıda aynı

Ilk agri solda ya da sagda durumu var miydi

kızımda
1) meme ucu hassasiyeti erken başladı. (Yumurtlamadan adete 10 gün kala)
2) aşırı bulantı kusma (5-13. Hf )

Ben de annem hep kusmuş 3 kızsız,kardeşimde kusuyodu kızı oldu,ben de sadece uyku vardı bide göbek bölgem tüylendi erkek olduğunu tahmin arttım,kardeşim 2.hamileliğinde kusmadı erkek ti,

Benim oğlumda hep midem bulanmıştı, ama kusmamıştım. Kızım da ise her gün kusmuştum, içim dışıma çıkmıştı. Şimdi üçüncüye hamileyim 6 haftalık, ne mide bulantısı ne kusma var. Doktor keseyi görmese hamileliğimden şüphe edeceğim. İnşallah bundan sonra da bulantım olmaz, zira çok zor geçiyor hamilelik...

Erkekle kız bulantısı farklı.
Kız bebek bulantısı anne tipi: ağzına tuzlu birşeyler zar zor götüren, her gün sabah akşam kusan, bulantı ilacıyla duran ,13-14. Haftalarda aniden kesilen

Erkek bebek bulantısı: genelde kusma olmaz, nahoş bir bulantı hissi olur. Ama birşeyler yiyebilir ilaçsız. Uzun sürer, gebelik sonuna kadar bulanan da olur..

Benim gördüğüm %80 böyle..
erkek bebek olup kusan da var ama biraz da yapısal ve bulantıya kişinin tepkisiyle ilgili.

“hamile olduğumu unutuyorum” diyenler genelde erkek bebek bekler.

Benim genellemelerim bunlar:)

X