• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Kiz diyip oglan cikan oldum u sonradan

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Avrelnisan

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2019
114
25
13
27
Arkdaslar bugun gittim bebegim 12+6 haftalik tı cinsiyetti kiza benziyor dedi hatta 100/de 95 dedi sizce degisme veya yanilma payi olabilir mi bu haftalarda cevrem cok erken diyor helleki kiz bu kadar cabuk belli olmamali diyor bu durumu yasiyan varmi ? Yardimci olursaniz sevinirim

Arkdaslar bugun gittim bebegim 12+6 haftalik tı cinsiyetti kiza benziyor dedi hatta 100/de 95 dedi sizce degisme veya yanilma payi olabilir mi bu haftalarda cevrem cok erken diyor helleki kiz bu kadar cabuk belli olmamali diyor bu durumu yasiyan varmi ? Yardimci olursaniz sevinirim
Bende tam tersi oldu. 12+3 te erkege benziyor dedi 16 da kiz :)

Allah razi olsun canim benim cevrem hepside erkek diyordu belirtilerim olsun herkes diyordu erkek iste bugun gittim kiza benziyor dedi ve buyuk ihtimalle dedi cevrem yanilma olabiliyor bu haftalarda diyince biraz kafam karisti :)
Bu haftalarda yanilma olabilir canim erkek ve kiz bebek organlari birbirine benziyor çünkü. 16 yi bekle derim. Bir de ultrason görüntün varsa burda tecrübeli arkadaslar var yorum yaparlar

Ben henüz 5 haftalık hamileyim merakla öğreneceğim günü bekliyorum bende. Bana hep erkek demişler ama malumunuz değilim eşime de hep kız demişler o da erkek :))) ve ultrason teknolojisi çok uzun yıllardır aynı bugunkiyle

Canim oncelikle hayirli olsun senin belirtilerin neydi
Canim bende ilk 3 ay bol bol tiksinti oldu mesela normalde cikolatayi cok severim ama cikolata paketi gorunce bile midem bulanıyordu onun disinda bulantim cok olmadi. Basenlerden kilo aldim. Ilk 3 aydan sonra istahim baya açıldı bunun sonunda 20 kilonun üstünde bir kiloyla doguma girdim :(

Back
X