- Konu Sahibi strawberry34
-
Bence de erkek canmUltrason resimleri bunlar
buna göre kesin erkekmiş
Ben göremiyorum tam olarak nereden anlaşılıyor oğlumda direk pipi görmüştik burada göremedimBence de erkek canm
Cabuk hareketlendiiklerini bilmiyordum erkeklerin tabi rabibm hayırlı sağlıklı evlat versin herkeseCanım olabılıyor bazen yanılmalar.bencede bebegınız erkek.bende 14 haftalıkken kız dendi ama nedense benım içime erkwk gıbı gelıyor.kafa yapısı ve cabuk sekıllenıp hareketlenmesı bende erkek olacak fıkrıne kapılmama sebeb olmustu.bende merak içindeyım bırdahakı gıdısımde cınsıyette degısıklık olacak mı dıye
Hayırla kucağınızda olsun inşallah erkek denilen bebrk nasıl kuz oluyor onu anlayamıyorum pipisini gormuş sonra dediğiniz gibi nereye gitti o pipiDoktorum ilk olarak %90 erkek dedi sonraki gittiğimizde ise %99 kız dedi..bende o anda aaa bizim oğlan pipiyi de yemiş kız olmuş demiştim ahahaha neyseki kızda karar kıldık %100 kızım olucak bazen yanlış görebiliyorlar
Hayırla kucağınızda olsun inşallah erkek denilen bebrk nasıl kuz oluyor onu anlayamıyorum pipisini gormuş sonra dediğiniz gibi nereye gitti o pipi
Canım benımde içime bastan bu yana erkek doguyor.ama doktor kıza benzettı.benımde nedense hiç inanasım gelmiyor.bu kadar kuvvetlı hıssedıyorum.bu arada 16 hafta 5 gunluk hamileyim.Bence plesantayı gördü bacaklarının arasında pipi sandı hatta annemle eşim çok sevindiler asla kabul etmiyorum benim içime kız doğuyor demiştim :)
Canım benımde içime bastan bu yana erkek doguyor.ama doktor kıza benzettı.benımde nedense hiç inanasım gelmiyor.bu kadar kuvvetlı hıssedıyorum.bu arada 16 hafta 5 gunluk hamileyim.
Canım aslında benım 2 tane oglum var.Ama nedense bunuda bastan bu yana hep erkek olarak hıssettım.kız cocugunu istedıgımız halde hala evet kız bu dıyemıyorum.neden bu kadar guclu bırsekılde erkek hıssettıgıımıde anlamıs degılım.herseyın hayırlısı.belkıde hamıle oldugumu ogrenmeden oncr hem hamıle oldugumu hemde bır oglumun olacagını ruyamda gormüş oldugum içinmidir bilmiyorum.Inşallah oğlun olur tatlım
2 tane oğlun olmuş kıza alışık olmadığın için öyle geliyor. Insallah kızın olur her annenin 1 kızı olmalıCanım aslında benım 2 tane oglum var.Ama nedense bunuda bastan bu yana hep erkek olarak hıssettım.kız cocugunu istedıgımız halde hala evet kız bu dıyemıyorum.neden bu kadar guclu bırsekılde erkek hıssettıgıımıde anlamıs degılım.herseyın hayırlısı.belkıde hamıle oldugumu ogrenmeden oncr hem hamıle oldugumu hemde bır oglumun olacagını ruyamda gormüş oldugum içinmidir bilmiyorum.
Aynen canım herkez oyle soyluyor.2 tane oğlun olmuş kıza alışık olmadığın için öyle geliyor. Insallah kızın olur her annenin 1 kızı olmalı
Bazen karıştırılıyor bizim 15. Haftada netleşti kızımız isteyen herkese evlat ve kız evlat versin Allahım çok farklı bir duygu içimde küçücük atan bir kalp var ve her geçen gün sabırsızlanarak heyecanla bekleniyor doğuyacağı gün
Herşeyden önce sağlıklı evlat en önemlisi bütün dualarım o yönde ama bir oğlum olduğu için kızımında olmasını isterdim tabi ama malesef 17 haftalık hamileyim doktor kıza dönmez dedi bir oğlum daha olacak inşallah ben bir şey hissedemiyorum ilk oğlumdada erkek mi kız mı hissetmesim ruya gormuşyum erkek die erkek cıktı bunda da ruya görmedim net bir şey nasip kısmet kızı olanlar çok şanslı gözümde o ayrı.benimde çok enterasan ilk defa başıma geldi. 11 haftalık hamileydim. ikinciye. perinatolağa gittim 3 lü test için. aslında söylemiyoruz ama çok üsteledin kızına oyun arkadaşı geliyor kız dedi. o gün onun yanından çıkıp kendş doktoruma bilgi verdim sorun yok dedim. kızmış diyince çok inanma 17. hafta kesin olan haftadır 11. haftalar kordon da çocukta küçük olduğunda çok sık karıştırılıyor. benim eşimede kız dediler ama ben erkek görüyorum dedi. 17. haftaya kadar ben bütün alışverişi kız üzerine yaptım. 17. hafta kontrole gittik eşimle cinsiyet felan sormadık hiç. kız ya. tam kalktım gidicez. cinsiyetini söylemiştim dimi erkekti dedi. ben kaldım.
yoo kız zannettik biz dedim tekrar yat dedi bak erkek dedi o anda içeri ilk çocuğumuz oyalayan eşim geldi. aşkın bak ekranda bir şey var erkekmiş dedm kaldı o da. eşim kızları çok sever hep onu daha çok korur kollar büyük sürpriz olmuştu bizede. güzeldi.
Cnm saglıkla al oglunu...ilişkide bırseylere dıkkat etmışmıydın acaba yontemler falan var ya buralarda...brnde kız bebrk ıstıyorum hayırlısıyla tabııHerşeyden önce sağlıklı evlat en önemlisi bütün dualarım o yönde ama bir oğlum olduğu için kızımında olmasını isterdim tabi ama malesef 17 haftalık hamileyim doktor kıza dönmez dedi bir oğlum daha olacak inşallah ben bir şey hissedemiyorum ilk oğlumdada erkek mi kız mı hissetmesim ruya gormuşyum erkek die erkek cıktı bunda da ruya görmedim net bir şey nasip kısmet kızı olanlar çok şanslı gözümde o ayrı.
Bırda yazılanlar var sık ilişki yumurtlamaya denk gelmemesi gibi ama ben bu tarz şeyler yapmadım herşeyden önce sağlıklı olması dedim allahın işine karşımak gibi geliyor bana onunla imhitan olmak istemedim bir de doktorumda doğru olmadığını söyledi çok hastan var butun yontemleri denedi kızı olmadı oğlu olmadı demişti nasip.. inşallah sağlıklı bir kzo cocugunuz olurCnm saglıkla al oglunu...ilişkide bırseylere dıkkat etmışmıydın acaba yontemler falan var ya buralarda...brnde kız bebrk ıstıyorum hayırlısıyla tabıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?