Aslında Buse de güzel isimmis yaAdım Büşra eşimin adı Sezer ikisinin birleşimi Buse mi olsa diye düsündü eşim sonra anlamı öpücük vs vs diyip vazgecti bende eylül düsünüyorum o pek sıcak bakmıyor bebegi erkek hissettik o yüzden daha cok erkek ismi düsünmüştükkız isminde cok zorlanıyorum lina arya alya böyle degişik isimlerden olsun istemiyorum
Eylül e pek sıcak bakmayan adam simdi buse mi Eylül mü tercih yap desem eylülü seciyor amaAslında Buse de güzel isimmis ya
Bade sude Berra beste bensu bilge belgin bengi Berfin buket begümAdım Büşra eşimin adı Sezer ikisinin birleşimi Buse mi olsa diye düsündü eşim sonra anlamı öpücük vs vs diyip vazgecti bende eylül düsünüyorum o pek sıcak bakmıyor bebegi erkek hissettik o yüzden daha cok erkek ismi düsünmüştükkız isminde cok zorlanıyorum lina arya alya böyle degişik isimlerden olsun istemiyorum
İpek, Gökçe, İnci, AselAdım Büşra eşimin adı Sezer ikisinin birleşimi Buse mi olsa diye düsündü eşim sonra anlamı öpücük vs vs diyip vazgecti bende eylül düsünüyorum o pek sıcak bakmıyor bebegi erkek hissettik o yüzden daha cok erkek ismi düsünmüştükkız isminde cok zorlanıyorum lina arya alya böyle degişik isimlerden olsun istemiyorum
Gökçe yi söylemiştim ya aslında mesela benim söylediklerimi o begenmiyo onun söylediklerinide benİpek, Gökçe, İnci, Asel
Leyla çok güzel benceAdım Büşra eşimin adı Sezer ikisinin birleşimi Buse mi olsa diye düsündü eşim sonra anlamı öpücük vs vs diyip vazgecti bende eylül düsünüyorum o pek sıcak bakmıyor bebegi erkek hissettik o yüzden daha cok erkek ismi düsünmüştükkız isminde cok zorlanıyorum lina arya alya böyle degişik isimlerden olsun istemiyorum
Eşimin yegeninin adıkızım olursa Zeynep koymak istiyordum ben
Melisa , yağmur, mercan, idil, damla, inci, derin ❤Adım Büşra eşimin adı Sezer ikisinin birleşimi Buse mi olsa diye düsündü eşim sonra anlamı öpücük vs vs diyip vazgecti bende eylül düsünüyorum o pek sıcak bakmıyor bebegi erkek hissettik o yüzden daha cok erkek ismi düsünmüştükkız isminde cok zorlanıyorum lina arya alya böyle degişik isimlerden olsun istemiyorum
Asele kadar herşey Cok güzeldiİpek, Gökçe, İnci, Asel
O ne oyle at adı gbı yapeyker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?