• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El kız çocuk için oyuncak arıyorum

nehael

istersen daǧlar yerinden oynar
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2013
225
103
123
kız çocuk için oyuncak var mı elinizde- oyuncak elektrik süpürgesi- çamaşır makinası- makyaj aynası -masasıyla birlikte çay seti yada önerebileceğiniz oyuncakları bekliyorum

Son düzenleme:
kız çocuk için oyuncak var mı elinizde- oyuncak elektrik süpürgesi- çamaşır makinası- makyaj aynası -masasıyla birlikte çay seti yada önerebileceğiniz oyuncakları bekliyorum

canım bende belki 50 parça çay takımı yemek takımı karışık var oyuncak market arabası oluyor ya onunla dolu istersen foto yollayabilirim

$SAM_7002.jpg canım bende bunlar var o saatin 2 parçası kaybolmuş sadece köşedede doktor malzemeleri var hepsi 35 olur almak istersen

istediğim oyuncakları temin ettim cnm teşekkür ederim
özelden yardımcı olan herkese çok çok teşkekürler

Eki Görüntüle 958128 canım bende bunlar var o saatin 2 parçası kaybolmuş sadece köşedede doktor malzemeleri var hepsi 35 olur almak istersen

nehael arkadaşım sen istediklerine temin ettiğine göre bunlara ben talip olabilirim o halde sakıncası yoksa bunları bana ayırırmısınız ben almak istiyorum:16::16::16:

Back