Kiz cocuk 38 numara ayak ayakkabı bulamamak

Belirli modellerden gideceksiniz o zaman birkaç yıl. Yani superstar, stan smith mesela ya da air force ne bileyim cat botlar olabilir. Her yaşta giyilen ayakkabılar bunlar, kalıp olarak çok geniş geniş duracağını sanmıyorum çünkü benim yaşım 30 ve spor ayakkabılarımı hep junior alıyorum, hiç çocuk ayakkabısı gibi durmuyor ayağımda. Bu arada h&m de 38'e kadar oluyor kız çocuk ayakkabıları genelde, kendime o reyondan çok ayakkabı aldığım için biliyorum.

benim ayaklarımda 38 numara oluyor çocuk bölümünden bile giyerim ben spor ayakkabı özellikle bulması kolay.

Ya ne zaman buraya birsey yazsam pişman eden tipler denk geliyor siz normal zamanda konu komşuyla bunları konuşmuyor musunuz illa ölüyorum geberiyorum kocam ağzıma etti beni aldatıyor cebine sms geldi boş smwls kesin beni aldatıyor tipi konular mi olmalı ilginizi cekmek için...tabi ua unutmuşum ne kadar küçük emrah modu sizler o kadar mutlu kadınlarımızın tarzı bu....burda bir dünya sey okuyorum da fayda saglamayacaksam okuyup geçiyorum ay seninki de dert mi demiyorum...allah dert vermesin şekerim nediiim
Bacım okey bu da dertte nedir ayağına 38 laplap oluyor.
38 ayak 38 dir dünya üstünde bir standardi var yahu. Senin gözünde laplap duruyordur o.
İnce ayaklı, taraklı ayak var ona göre ayakkabı seçersin daha ince zarif bir model bitti gitti.
38 giyiyorum ama giydiklerim laplap duruyor diyen bir insan gördün mu hiç hayatında?
Ya o ayak 38 değildir ya ayakkabı geniştir eğer tam kalıpsa da laplap durmuyordur. Bitti gitti

Ya ne zaman buraya birsey yazsam pişman eden tipler denk geliyor siz normal zamanda konu komşuyla bunları konuşmuyor musunuz illa ölüyorum geberiyorum kocam ağzıma etti beni aldatıyor cebine sms geldi boş smwls kesin beni aldatıyor tipi konular mi olmalı ilginizi cekmek için...tabi ua unutmuşum ne kadar küçük emrah modu sizler o kadar mutlu kadınlarımızın tarzı bu....burda bir dünya sey okuyorum da fayda saglamayacaksam okuyup geçiyorum ay seninki de dert mi demiyorum...allah dert vermesin şekerim nediiim
Msj Tekrari

Kızım 13 yaşında 36 numara giyiyor, benim de ayak numaram 36. Genellikle betadan alıp bazılarını ortak giyiyoruz, beta öyle güzel ayakkabılar üretiyor ki, aynı anda ikimize de hitap ediyor

X