Kiz cocuk 38 numara ayak ayakkabı bulamamak

nasil ya? ben 37-38 giyiyorum, istersen topuklu buluyorum istersem babet istersem spor..istersem converse veya tarzi seyler. yani biri demis sanki 47 numero giyiyorda abartmissiniz :))

cocuklar ayakkabidan yiyolar resmen yaa..erkek cocuklari birde pantolondan...ayakkabi futbol yuzunden eskiyor veya kuculuyor hemen, pantolonlarida yirtiliyor diz yerleri, dusmekten

11 12 yaşında yavaş yavaş ergenlik çagına gıriyorlar zaten kendi istediklerini seciyorlar cicili cocuksu ayakkabıları begenmiyorlarki spor ayakkabı bot o tarz giyiyorlar
Yok amacim cicili bicili almak degil olmasin cici.bici ama ayagina olsun ...cocuk reyonunda ayakkabi yok artık yetişkin icin olanlar da kocaman görünüyor ayağında

nasil ya? ben 37-38 giyiyorum, istersen topuklu buluyorum istersem babet istersem spor..istersem converse veya tarzi seyler. yani biri demis sanki 47 numero giyiyorda abartmissiniz :))

cocuklar ayakkabidan yiyolar resmen yaa..erkek cocuklari birde pantolondan...ayakkabi futbol yuzunden eskiyor veya kuculuyor hemen, pantolonlarida yirtiliyor diz yerleri, dusmekten
😀ya durum şu cocuk ayagi oldugu icin 38 de olsa incecik ayak bizim reyonlardan 38 giyince laplap duruyo kalip olarak ayagina olsa bile

Bir arkadas demisti ; derdini sevsinler butonu olsa da bassak diye :KK70: tam yerinde olurmus suan
Ya ne zaman buraya birsey yazsam pişman eden tipler denk geliyor siz normal zamanda konu komşuyla bunları konuşmuyor musunuz illa ölüyorum geberiyorum kocam ağzıma etti beni aldatıyor cebine sms geldi boş smwls kesin beni aldatıyor tipi konular mi olmalı ilginizi cekmek için...tabi ua unutmuşum ne kadar küçük emrah modu sizler o kadar mutlu kadınlarımızın tarzı bu....burda bir dünya sey okuyorum da fayda saglamayacaksam okuyup geçiyorum ay seninki de dert mi demiyorum...allah dert vermesin şekerim nediiim

Ayağım 37 yaşım 29 hiç kadınsı ayakkabım yok
Spor ayakkabılarım var lacivetli pembeli, grili pembeli. Deri kalın taban ayakkabım var kırmızı
Bordo rengi Oxford tarzı ayakkabım var o da maskülen :).

38 numara yetişkin numarasıdır, bulamazsınız. Yetişkin ayakkabılarından çocuğunuzun yaşına uyabilecek modellerden seçebilirsiniz.

😀ya durum şu cocuk ayagi oldugu icin 38 de olsa incecik ayak bizim reyonlardan 38 giyince laplap duruyo kalip olarak ayagina olsa bile

Iyi de 38 numara küçük bir numara degil ki elbette ayağında da küçük durmayacak.
Siz converse bakın ya da dedikleri gibi skechers'ın çok şık modelleri var onlardan alabilirsiniz

O zaman ipli alin ipleri daralttiginiz zaman olay cozulur gibi hic olmazsa ayagini tutar
Oda olmaz diyorsaniz ozel yaptiracaksiniz mecbur
Bende bir yasindaki kizimin ayak kalinligindan sikayetciyim :KK12: ayagina girsin diye iki numara buyuk aliyoruz

Aslinda çeşit hakikaten çok fazla illa 38 numara diye kadın ayakkabisi gibi görünecek diye bir kural yok bence yanlış mağazalara bakıyorsunuz 😬 mesela Cat botlar 10 yaşındaki in ayağında da var 40 yaşındakinin ayağındada cizmelerdede keza öyle düz sade şeylere bakarsanız çok rahatlıkla bulabilirsiniz mesela mağaza olarak Bambi olabilir gençler için çok güzel renkli botlar çıkarıyorlar mavisi kırmızısı siyahi bordosu çeşit bol. ( Bence özel yaptirmaya gerek yok sizin durumunuz için , çocuğun ayakları sorunlu olsa geniş taraklı vs ayakkabı hiç bulamasaniz normal ama siz modellerden sikayetcisiniz bu nedenle gerek olmadığını düşünüyorum hani ufacık bir araştırmayla her türlüsünü bulursunuz gerçekten)

Ben 3 yaşındaki kızıma benim giydiğim spor ayakkabıların küçüklerinden alıyorum (ortopedik ve iyi kalite olmak şartıyla ) çok ta şık duruyor Vala .hiç öyle çiçekli böcekli kurdele filan ayakkabı giydirmedim .heralde 12 yaşına gelince direk bizler için olan, kadınsı olmayan yanlış anlaşılmasın ,ayakkabılardan alırdım .

Ya ne zaman buraya birsey yazsam pişman eden tipler denk geliyor siz normal zamanda konu komşuyla bunları konuşmuyor musunuz illa ölüyorum geberiyorum kocam ağzıma etti beni aldatıyor cebine sms geldi boş smwls kesin beni aldatıyor tipi konular mi olmalı ilginizi cekmek için...tabi ua unutmuşum ne kadar küçük emrah modu sizler o kadar mutlu kadınlarımızın tarzı bu....burda bir dünya sey okuyorum da fayda saglamayacaksam okuyup geçiyorum ay seninki de dert mi demiyorum...allah dert vermesin şekerim nediiim
Bizde 11 yaşında aynı sıkıntıları yaşıyoruz..birde ayakları taraklı olunca babet tarzı ayakkabılarda olmuyor giyemiyor..Decathlonun spor ayakkabılarını alıyoruz..hem fiyatına göre kaliteleri çok iyi.kirlendikce at makinaya yıka taş gibiler..birde 38 numara alıyoruz ama kocaman durmuyor çocuğun ayağında orantılı duruyor..

38 numara yetişkin numarasıdır, bulamazsınız. Yetişkin ayakkabılarından çocuğunuzun yaşına uyabilecek modellerden seçebilirsiniz.
Bizde 11 yaşında aynı sıkıntıları yaşıyoruz..birde ayakları taraklı olunca babet tarzı ayakkabılarda olmuyor giyemiyor..Decathlonun spor ayakkabılarını alıyoruz..hem fiyatına göre kaliteleri çok iyi.kirlendikce at makinaya yıka taş gibiler..birde 38 numara alıyoruz ama kocaman durmuyor çocuğun ayağında orantılı duruyor..
Hmmm orasi aklima gelmemisti sagolun bakalim oraya

Yetişkin reyonlarında 38 numara çok canlı renkli ayakkabılar var. çocuk ayakkabısını aratmayacak renklerde desenlerde ayakkabılar var. 12 yaşında zaten o da istemez çok çocuk modeli.
pembeli sarılı güzel ayakkabılar yetişkin reyonunda var. Çok da güzeller.
bütçenize göre bir mağaza seçin orada görürsünüz bu modelleri.

Dogoda cıvıl cıvıl ayakkabılar var, çocuk değilim ama giyiyorum ben misal 😊 Çocuk da giyebilir, yetişkin de..

Bambide cıvıl cıvıl modeller oluyor. Ama o yaş artık çok da çocuksu giyinmez ki spor, bot var sadece demişsiniz de zaten bunlar giyiliyor siz tam olarak ne tarz istiyorsunuz

X