- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.804
-
- Konu Sahibi papatyam_83
Yok amacim cicili bicili almak degil olmasin cici.bici ama ayagina olsun ...cocuk reyonunda ayakkabi yok artık yetişkin icin olanlar da kocaman görünüyor ayağında11 12 yaşında yavaş yavaş ergenlik çagına gıriyorlar zaten kendi istediklerini seciyorlar cicili cocuksu ayakkabıları begenmiyorlarki spor ayakkabı bot o tarz giyiyorlar
nasil ya? ben 37-38 giyiyorum, istersen topuklu buluyorum istersem babet istersem spor..istersem converse veya tarzi seyler. yani biri demis sanki 47 numero giyiyorda abartmissiniz :))
cocuklar ayakkabidan yiyolar resmen yaa..erkek cocuklari birde pantolondan...ayakkabi futbol yuzunden eskiyor veya kuculuyor hemen, pantolonlarida yirtiliyor diz yerleri, dusmekten
Ya ne zaman buraya birsey yazsam pişman eden tipler denk geliyor siz normal zamanda konu komşuyla bunları konuşmuyor musunuz illa ölüyorum geberiyorum kocam ağzıma etti beni aldatıyor cebine sms geldi boş smwls kesin beni aldatıyor tipi konular mi olmalı ilginizi cekmek için...tabi ua unutmuşum ne kadar küçük emrah modu sizler o kadar mutlu kadınlarımızın tarzı bu....burda bir dünya sey okuyorum da fayda saglamayacaksam okuyup geçiyorum ay seninki de dert mi demiyorum...allah dert vermesin şekerim nediiimBir arkadas demisti ; derdini sevsinler butonu olsa da bassak diyetam yerinde olurmus suan
ya durum şu cocuk ayagi oldugu icin 38 de olsa incecik ayak bizim reyonlardan 38 giyince laplap duruyo kalip olarak ayagina olsa bile
ya durum şu cocuk ayagi oldugu icin 38 de olsa incecik ayak bizim reyonlardan 38 giyince laplap duruyo kalip olarak ayagina olsa bile
Bizde 11 yaşında aynı sıkıntıları yaşıyoruz..birde ayakları taraklı olunca babet tarzı ayakkabılarda olmuyor giyemiyor..Decathlonun spor ayakkabılarını alıyoruz..hem fiyatına göre kaliteleri çok iyi.kirlendikce at makinaya yıka taş gibiler..birde 38 numara alıyoruz ama kocaman durmuyor çocuğun ayağında orantılı duruyor..Ya ne zaman buraya birsey yazsam pişman eden tipler denk geliyor siz normal zamanda konu komşuyla bunları konuşmuyor musunuz illa ölüyorum geberiyorum kocam ağzıma etti beni aldatıyor cebine sms geldi boş smwls kesin beni aldatıyor tipi konular mi olmalı ilginizi cekmek için...tabi ua unutmuşum ne kadar küçük emrah modu sizler o kadar mutlu kadınlarımızın tarzı bu....burda bir dünya sey okuyorum da fayda saglamayacaksam okuyup geçiyorum ay seninki de dert mi demiyorum...allah dert vermesin şekerim nediiim
38 numara yetişkin numarasıdır, bulamazsınız. Yetişkin ayakkabılarından çocuğunuzun yaşına uyabilecek modellerden seçebilirsiniz.
Hmmm orasi aklima gelmemisti sagolun bakalim orayaBizde 11 yaşında aynı sıkıntıları yaşıyoruz..birde ayakları taraklı olunca babet tarzı ayakkabılarda olmuyor giyemiyor..Decathlonun spor ayakkabılarını alıyoruz..hem fiyatına göre kaliteleri çok iyi.kirlendikce at makinaya yıka taş gibiler..birde 38 numara alıyoruz ama kocaman durmuyor çocuğun ayağında orantılı duruyor..
Ayyynen enden kaba duruyorKaba duruyor yani onu mu diyonuz
O zaman pumanın ayakkabıları olabilir daha ince duruyor.ya durum şu cocuk ayagi oldugu icin 38 de olsa incecik ayak bizim reyonlardan 38 giyince laplap duruyo kalip olarak ayagina olsa bile