Kiz cocuk 38 numara ayak ayakkabı bulamamak

papatyam_83

civciv
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2007
1.272
421
41
38 numara giyen 12yasindaki Kiz cocuguna nerden ayakkabi alınır....cocuk reyonunda ayakkabı 35de bitiyor....38ler de yetişkin için tasarlanmış....var mi fikriniz

Benim de kızım 12 yaşında biz de ayakkabı bulmakta zorlanıyoruz ayağı hemen büyüyor yazın aldığım ayakkabı bile şimdi olmuyor.genellikle bayan reyonundan spor ayakkabı alıyoruz

İstanbulda yasıyorsanız özel olarak yaptırabileceğiniz yerler söyleyebilir. Bir de marks and spensera bir bakın derim ne olur ne Olmaz

38 numara giyen 12yasindaki Kiz cocuguna nerden ayakkabi alınır....cocuk reyonunda ayakkabı 35de bitiyor....38ler de yetişkin için tasarlanmış....var mi fikriniz

ay geçen sene delirdim delirdim ben.
39 numara erkek ayakkabısı yok. ama çocuk ayakkabısı da yok. ne gerizekalı üreticiler var diye ne söylendim belli değil.
spor ayakkabı bile bulamadıydım.
spor ayakkabılarda deneyin şansınızı en azından kadın ayakkabıları sporda daha uygun oluyor çocuk giyimi için.

yooo var
babetler var
ogretmen ayakkabısı dıye gecen ortapedık ayakkabı modellerı var
kolej ayakkabısı dıye gecen ayakkabı modellerı var kı ben ılk okuldan lıse sona kadar kolej ayakkabı modellerı gıydım ayagım buyuktur cok rahat olur ve forma altına da cok yakısır

Bildigim kadariyla dunya markalarin cocuk reyonlarinda buyuk numara bulabilirsiniz..Ben kendime bazen cocuk reyonundan bile aliyorm ayagim 37 ama yine de daha buyuk nolara da rastladim.Hatta o cok meshur Lc magazanin cocuk ile yetiskin arasi genc bolumunde ozellikle her beden var.

Bu nasıl bi dert anlamadım.
Yahu sanki 47 numara ayaklarıda ayakkabı bulunmuyor.
38numara pembe converse mesela alabilirsiniz.2 yaşındakinede uyuyor 42 yaşındakinede.
Artık her yaş için cıvılcıvıl ayakkabılar var.

Bu nasıl bi dert anlamadım.
Yahu sanki 47 numara ayaklarıda ayakkabı bulunmuyor.
38numara pembe converse mesela alabilirsiniz.2 yaşındakinede uyuyor 42 yaşındakinede.
Artık her yaş için cıvılcıvıl ayakkabılar var.
Bir arkadas demisti ; derdini sevsinler butonu olsa da bassak diye :KK70: tam yerinde olurmus suan

38 numara barbieli ayakkabi mi ariyorsunuz anlamadim ki.
Numara 38 olunca sadece topuklu veya kadinsi ayakkabilar yok ki crsit cesit var.

12 yaşındaki bi çocuğa çocuk reyonundan ayakkabı bakmanızı anlamayadım 38 numara giyen birisinin ona görede uzun olması lazım benim kızımda öle hiç sıkıntı yaşamadık.Adidas nıke bakın isterseniz küçük Kızımada Ordan alırım hepsi gayet güzel her yaşa uygun ürünler.

X