Oh ne güzel Rabbim bağışlasın hayırlı evlat eylesin AmiiiinnnnMerhaba!. 2 erkekten sonra kazara plansız kaldığım bi hamilelikten doğan 2,5 aylık kızım var çok şükür. 2.oğlum 2 yaşındayken eşim korunuyordu tam bi birleşmede olmadı ve takvimimi incelediğimde ovulasyondan 3 gün önce ve o ay tek birliktelikle hamile kalmıştım. Nasip kısmet dua edin Rabbim nasip eder. Bende istiyordum ama 3 çocuğa bakabilirmiyiz git gelim vardı. Rabbim isteyen herkese önce evlat sonra istediği cinsiyette nasip etsin insallah
İnsan ister istemez öyle hissediyo hakkımızda hayırlısı olsun ama 3 erkek çocuklada başa çıkmak zorBence yumurtlama dönemini ayarlamayla beslenmeyle vs oluyor diyorlar ama hiç birine ben inanmıyorum erkek çocuklarını çok seviyorum ama bir kız bebeğim olsun isterdim olmadı 3. Oğluma hamileyim birşey yapmadım bir formül uygulamadım ama benim hep oğlum oluyor sanki kızım hiç olmayacak diye de hissediyordum içten içe
hmmm bilim adamlarının gen ayıklayarak yaptığı cinsiyet belirleme işlemini evde gogıldan "förmül" bakarak yaptınız , pekiArkadaşlar benim iki oğluşum var Rabbim hayırlı uzun ömür versin. eşim ilk günden hep erkek bebek istedi ilk bebekte araştırma yaparak ne yapsak erkek olur gibisinden hareket ederek yola çıktık uyguladık RABBİMİN takdiri erkek oldu. İkinci çocuğumda eşimde varikosel olduğu için korunmuyodum 2cisi plansız oldu ama ilk çocukta uyguladığımız förmül alışkanlık olarak kaldı ve oda erkek oldu. Kızım olmasını çok istiyorum çalışmalara başlamadan önce doktora gitmeyi düşünüyorum ama öncesinde kızı olanlardan, tecrübe sahibi olanlardan fikir almak istiyorum varmı bir öneriniz?
Çok merak ettim nasil yontemler bunlar? Benimde 2 kizim var 3.kizimada hamileyim sanki hic oglum olmayacakmis gibi hissediyorum yani 10 cocukta dogursam hepsi kiz olacakmis gibi..Arkadaşlar benim iki oğluşum var Rabbim hayırlı uzun ömür versin. eşim ilk günden hep erkek bebek istedi ilk bebekte araştırma yaparak ne yapsak erkek olur gibisinden hareket ederek yola çıktık uyguladık RABBİMİN takdiri erkek oldu. İkinci çocuğumda eşimde varikosel olduğu için korunmuyodum 2cisi plansız oldu ama ilk çocukta uyguladığımız förmül alışkanlık olarak kaldı ve oda erkek oldu. Kızım olmasını çok istiyorum çalışmalara başlamadan önce doktora gitmeyi düşünüyorum ama öncesinde kızı olanlardan, tecrübe sahibi olanlardan fikir almak istiyorum varmı bir öneriniz?
Evet yaptık olduhmmm bilim adamlarının gen ayıklayarak yaptığı cinsiyet belirleme işlemini evde gogıldan "förmül" bakarak yaptınız , peki
Ben olacağına inanmak istiyorum kızımın olduğunu düşünmek bile beni çok mutlu ediyorÇok merak ettim nasil yontemler bunlar? Benimde 2 kizim var 3.kizimada hamileyim sanki hic oglum olmayacakmis gibi hissediyorum yani 10 cocukta dogursam hepsi kiz olacakmis gibi..
Herseyden once nasip tabiki..ama protein agirlikli beslenen erkeklerin erkek cocugu olma ihtimali yuksek olabiliyor cevremde gizlemledigim kadariyla.
Erkek bebis icin yapabileceklerimin hepsini denedim sonuc yine kızyaa ben bu isi cozemedim..nasip kismet..saglik sihhat uzun ve guzel omurlu olsun bebislerimiz
Benim gibisin bende hiç kızım olmayacak diyorum olmuyor da zatenÇok merak ettim nasil yontemler bunlar? Benimde 2 kizim var 3.kizimada hamileyim sanki hic oglum olmayacakmis gibi hissediyorum yani 10 cocukta dogursam hepsi kiz olacakmis gibi..
Herseyden once nasip tabiki..ama protein agirlikli beslenen erkeklerin erkek cocugu olma ihtimali yuksek olabiliyor cevremde gizlemledigim kadariyla.
Erkek bebis icin yapabileceklerimin hepsini denedim sonuc yine kızyaa ben bu isi cozemedim..nasip kismet..saglik sihhat uzun ve guzel omurlu olsun bebislerimiz
İki yazdığınız ihtimal de aynı yere çıkıyor kadın erkekten önce orgazm olursa erkek de kadından sonra orgazm olmuş olur.Evet yaptık olduya en çokta nette bir doktor anlatıyor kadın erkekten önce orgazm olursa erkek olur erkek kadından sonra olursa kız olur diyordu ve bunun hadis olduğunu söylüyordu youtubede var araştırırsanız görürsünüz denemekte fayda var deyip denedik işte nasip
%100 ondan dolayı olduğunu düşünsem neden fikir alayım. Bu bir tevafukta olabilir biz birşeyleri isteriz onun için uğraşır formüller deneriz Rabbim takdir eder veya etmez. Biz kuluz neticede hep bir umut hep bir çare ararız birşeylere neyin neden olduğunu bilemeyiz elbette %Lilk ihtimal vermedim hiç. Yani bir umut canım hem inanmak güzeldirİki yazdığınız ihtimal de aynı yere çıkıyor kadın erkekten önce orgazm olursa erkek de kadından sonra orgazm olmuş olur.Ne uyguladınız anlayamadım haliyle ama ben önce olayım sen dur falan diye takip etmek zor değil mi?
Her türlü %50 ihtimal var cinsiyet için. Olasılık konusunda bu çok yüksek bir rakam. Sizler de o "förmül" tuttu diye inanıyorsunuz buna.
Canım hastahaneye gittinmi hiç cinsiyet için. Bizim burda çok iyi bir doktor var istediğin cinsiyeti söylüyorsun ona göre formül veriyor ben düşünürsem giderim inşaAllah ve gidersem buradan yazarım söylediklerinşBenim gibisin bende hiç kızım olmayacak diyorum olmuyor da zaten4. ye insallah diyor cevrem ama ben biliyorum ki 4. de olsa 5. de hep erkek yani öğrenilmiş çaresizlik gibi birşey bu rabbim ne yazıyorsa o yöntem felan bahane
Yok canım ben işin esprisindeyim senin gibi çok istemedim ben formül araştıracak kadar dr a gidecek kadar olursa iyi dedim değişik olmadı erkek oldu biz yine aynı sevinci yaşadık çok şükür öyle kız bebek tutkum yok bnmCanım hastahaneye gittinmi hiç cinsiyet için. Bizim burda çok iyi bir doktor var istediğin cinsiyeti söylüyorsun ona göre formül veriyor ben düşünürsem giderim inşaAllah ve gidersem buradan yazarım söylediklerinş
Tabiki insan sevinmezmi evlat sonuçta ama benim kız tutkum hep vardı çok seviyorum olmazsada nasipte yok hayırlısı böyleymiş der otururuz aşağıYok canım ben işin esprisindeyim senin gibi çok istemedim ben formül araştıracak kadar dr a gidecek kadar olursa iyi dedim değişik olmadı erkek oldu biz yine aynı sevinci yaşadık çok şükür öyle kız bebek tutkum yok bnm
Bir şey sorabilir miyim erkek olması için naptınız bir akrabamin kızları var erkek istiyor onun için sordum .Benim fikrimde hep kızdan yana kızımın olmasını çok istiyorum erkek çocuğu sevmiyorum çünkü bu dünyada çoğu kişi erkeğe sevgi gösteriyo kız hep arka planda oluyoArkadaşlar benim iki oğluşum var Rabbim hayırlı uzun ömür versin. eşim ilk günden hep erkek bebek istedi ilk bebekte araştırma yaparak ne yapsak erkek olur gibisinden hareket ederek yola çıktık uyguladık RABBİMİN takdiri erkek oldu. İkinci çocuğumda eşimde varikosel olduğu için korunmuyodum 2cisi plansız oldu ama ilk çocukta uyguladığımız förmül alışkanlık olarak kaldı ve oda erkek oldu. Kızım olmasını çok istiyorum çalışmalara başlamadan önce doktora gitmeyi düşünüyorum ama öncesinde kızı olanlardan, tecrübe sahibi olanlardan fikir almak istiyorum varmı bir öneriniz?