Bebek İkinci El KIZ CİCİLERİ BAKMADAN GECMEYIN ;) sıfırdan farksız hepsi süper kalite

kırmızı ve açık pempe kaç numara. bana leo ve bu ikisinin ayrı ayrı fiyatını dermisin. öyle uçuk deme lütfen:)

pembiş sindrella ayakkabısı 9-12 ay _________15 tl ( 1 defa giyildi)

fulya kids bebe patik kırmızı 8-12 ay___________15 tl (2 defa giyildi)

leo mothearcare babet 9 ay_________15 tl (1 defa giyildi)

temem ucuk vermedim

canım kargon geldi. Neffis bişeymiş. Yeniymiş de sanırım.sıfır gibi geldi bana. çook güzel bir alışverişti ellerine sağlık.

begenmene sevindim hayatım melegimiz güzel günlerde kullansın evet hayatım ürün sıfırdı alındı ama kullanılmadı :))) benim icinde güzel bir alıvrsdi grsz hayatım opyrmmm

merhaba kızım 16 aylık yakında akrabamızın düğünü var ilk sayfadaki pdra rengi üst kısmı çiçekli olan elbiseye bayıldım elinde onunn gibi bir elbise varmı?

merhaba kızım 16 aylık yakında akrabamızın düğünü var ilk sayfadaki pdra rengi üst kısmı çiçekli olan elbiseye bayıldım elinde onunn gibi bir elbise varmı?

malesef canım elimde olan ürünlerin hepsi satıldı tsklr begeni icin ayrıca umarım bulursnz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…