ınsallah canım gonlune gore bulursun hayırlı geceler optm
sağol canım sana da hayırlı geceler öptüm :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ınsallah canım gonlune gore bulursun hayırlı geceler optm
kalan ürünler satışta toplu alımlarda indirim yapıyorum sevgiler![]()
canım ben mont ve içi kürklü pantolonla slopet yavru ağzı tulum ve tavşanlı şapka ile ilgileniyorum.
bana bir fiyat verebilir misin?
bir de 6-9 yada 9-12 ürün varsa elinde kargo maliyeti düşmesi açısından ilgilenebilirim.
canım ben mont ve içi kürklü pantolonla slopet yavru ağzı tulum ve tavşanlı şapka ile ilgileniyorum.
bir de 6-9 yada 9-12 ürün varsa elinde kargo maliyeti düşmesi açısından ilgilenebilirim.
babet duruyo arkadaslar mothercare marka 18 numara 9 aylık alındı sadece yıkandı kullanılmdı beklemede kaldı _____________15 tl
Ben de ayakkabı bakarım 17 no. Varmı canım. Yolladınmı benim kargoyu
canım esime verdim kargonu verecekti ama tatlım yarın babetler eklycgm kızımın 1-2 defa giylmis ama senin kıza kucuk gelir 6-9 ay falan
canım esime verdim kargonu verecekti ama tatlım yarın babetler eklycgm kızımın 1-2 defa giylmis ama senin kıza kucuk gelir 6-9 ay falan
tamam akşam göreyim canım.yarın kargomu yollrsın
Özel gün elbisesi hariç hepsi ne kadar olur? Ve nerdesiniz ? Ben istanbul dayim
ozelden yazdım canım