Bebek İkinci El KIZ CİCİLERİ BAKMADAN GECMEYIN ;) sıfırdan farksız hepsi süper kalite

Canım pembe yazlık şapka, birde kadife elbiselerin (uzun kollu kuşlu ve sıfır kol çiçekli) beden ve fiyatları nedir?

Canım pembe yazlık şapka, birde kadife elbiselerin (uzun kollu kuşlu ve sıfır kol çiçekli) beden ve fiyatları nedir?

canım pembe yazlık şapka sıfır sadece yıkandı bedeni olmadıgı ıcın satısta olcusu 48 cm___ 5 tl tatlım

uzun kollu mor kuşlu kadife elbise 80-86 cm 12-18 ay 1-2 defa giyildi _______10 tl

bordo çiçekli kadife elbise 86 cm 18 ay buda 1-2 defa giyldi _________10 tl canım

merhaba kaban
pembe pantolon
beyaz kapşonlu
pudra rengi elbise yazlık olan
bi pantolonda vardı içi kalın sanki
bunlar kaç tl kaç yaşa uygun?ve şapkayıda ayır şimdilik bana canım ve toplu kaça bırakırsın 1 yaş üstüyse özelden yazarsın bana.

canım pembe kaban sayılı giyildi tertemiz sıfırdan farksız 12-18 ay 30 tl canım

pembe pantolon 74 cm buda 10 tl canım

beyaz kapşonlu buda sayılı giyildi 80 cm buda 10 tl

pudra rengi yazlık elbise sadece ozel bir gunde 1 defa giyildi 80 cm 12 ay buda 15 tl

son olarak içi kalın olan yani karda dısarda giymek icin pantolon 86 cm 1 yas 10 tl buda

sapkayı bir arkadas ilk istemis canım onu duruma gore yazarım sana hepsi 75 tl tutuyor duz 70 tl olur

merhba canım,
pembe önlüklü takım
pembe yelek
tavşanli şapka
beden v efiyat bilgissi verir misin

merhaba canım

pembe onluklu takım 3-6 ay canım bluzun onunde lekesi var onun ıcın takım 5 tl

pembe ve seftalı renk yelekler ıkısıde 5 tl pembe yelekde de minik bir leke var yelekler 9-12 ay
tavsanlı sapkada sıfır alındı kullanılmadı sadece yıkandı 5 tl 48 cm olcusu

fiyatlar pek uymadı canım bana ya.hayırlı işler olsun.

daha önce 12 ay demişsiniz ama 1 yaş olur mu 1 yaş doğum gününde giydirmek için alacağız

12 ay 1 yaş oluyo hayatım ama soyle bir durum var canım elbisenin kesimi kucuk 1 yasına girecek bebişe kucuk geleblr kızınız kilolomu eger minyonsa olur benim kızım 8,5 aylıkken giydi bu elbiseyi 8,5 kiloydu ona gore kıyaslayın tam olmustu cunku

o zaman olmaz canım biraz tombul çünkü kızımız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…