Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kiz bebis icin me yapmali
- Konu Sahibi zelischhh
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #kızbebek #kizimolsunistiyorum
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 5 Ocak 2021
- 821
- 850
- 33
Instagram'da cinsiyet planlama yapan sayfalar var. Tutan planlamaları paylaşıyorlar. Ben de birinden danışmanlık aldım bakalım hayırlısı yine de tutma ihtimali yüzde yüz değil.Kizlar yaa kiz bebis icin ne yapmak lazim veya yapilan birsey varsa yapipda erkek çocuğu olanlar oldumu hani yontemleri deneyip de
Birseyler yaziypr nettebde emin olamaiyorum
- 8 Ağustos 2020
- 2.793
- 3.291
- 83
Dua etmeliKizlar yaa kiz bebis icin ne yapmak lazim veya yapilan birsey varsa yapipda erkek çocuğu olanlar oldumu hani yontemleri deneyip de
Birseyler yaziypr nettebde emin olamaiyorum
- 30 Nisan 2021
- 988
- 327
- 33
O ne ki ??Amuda kalkarak yapın
Yine işgüzar, kötü niyetli,fesat,cokbilen kadınlar toplanmış.Yahu pes pes pes bin kere pes.Ya sizene kız ister erkek ister.Milleti sabote etmeyin saçma yorumlarınızı kendinize saklayın.Kimin ne isteyeceginede mi siz karar vericeksiniz ya.Bi bitmediniz.İnstagramda danışmanlık veren sayfalar olduğunu bilmiodum ona danışabilirsiniz bence de.Bi de bunun için çeşitli diyet programları var.Beslenme alışkanlıklarınızı bı sure değişip öyle deneyebilirsiniz.Umarim sağlıklı,minnoş bı kızınız olur
- 25 Şubat 2017
- 5.630
- 14.517
- 198
Ha ciddiye aldın yaniO ne ki ??
- 30 Nisan 2021
- 988
- 327
- 33
Kiz anlami ne onun diyorum yaaa saka mi o hic duymadm ki allh seniHa ciddiye aldın yani
- 25 Şubat 2017
- 5.630
- 14.517
- 198
Kız öyle bi şey mi var böyle yapınca kız, böyle yapınca erkek olur diye şaka tabiKiz anlami ne onun diyorum yaaa saka mi o hic duymadm ki allh seni
- 9 Haziran 2016
- 566
- 325
- 103
- 25 Temmuz 2019
- 799
- 337
- 103
Bende duydum bisiler ama once saglikli olsun tabide daha cocuk yapmadik ama hani kiz olmasi icin filan denmis hep merak ettm bende acaba deneyen filan varmi bunyontemleri dieInstagram'da cinsiyet planlama yapan sayfalar var. Tutan planlamaları paylaşıyorlar. Ben de birinden danışmanlık aldım bakalım hayırlısı yine de tutma ihtimali yüzde yüz değil.
- 25 Temmuz 2019
- 799
- 337
- 103
Vala bnde güldum de nette bisiler cikti değişik geldiKız öyle bi şey mi var böyle yapınca kız, böyle yapınca erkek olur diye şaka tabi
- 25 Şubat 2017
- 5.630
- 14.517
- 198
Benim gibi dalga geçenler olmuş demekVala bnde güldum de nette bisiler cikti değişik geldi
- 25 Temmuz 2019
- 799
- 337
- 103
Tsk ederim zten daha yapmaya baslamadik nette duydum basdanburda yazan kizlar gibi banada sacma geldi deneyenler vardir diye dusundum bu sitedede yazanlar vardida benim kiz oldu soyle yaptim böyle beslendim die sormak istedm sacma da olsa belki yasayan vardir die tabiki once saglik ama insan mrk ediyor işte bayaga tepki aldim suan gerci deYine işgüzar, kötü niyetli,fesat,cokbilen kadınlar toplanmış.Yahu pes pes pes bin kere pes.Ya sizene kız ister erkek ister.Milleti sabote etmeyin saçma yorumlarınızı kendinize saklayın.Kimin ne isteyeceginede mi siz karar vericeksiniz ya.Bi bitmediniz.İnstagramda danışmanlık veren sayfalar olduğunu bilmiodum ona danışabilirsiniz bence de.Bi de bunun için çeşitli diyet programları var.Beslenme alışkanlıklarınızı bı sure değişip öyle deneyebilirsiniz.Umarim sağlıklı,minnoş bı kızınız olur
- 25 Temmuz 2013
- 12.849
- 52.674
- 798