• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiz bebis icin me yapmali

Cinsiyeti belirleyen tek bir faktör var o da erkekler.. Erkekten gelecek x ya da y kromozomuyla alakalı bir durum..

Onun haricinde birşeyler söyleniyor ama ben inanmıyorum..😊 İnşallah miniminnoş sağlıklı bir kızınız olur 🥰

Kizlar yaa kiz bebis icin ne yapmak lazim veya yapilan birsey varsa yapipda erkek çocuğu olanlar oldumu hani yontemleri deneyip de
Birseyler yaziypr nettebde emin olamaiyorum
Instagram'da cinsiyet planlama yapan sayfalar var. Tutan planlamaları paylaşıyorlar. Ben de birinden danışmanlık aldım bakalım hayırlısı 😊🙈 yine de tutma ihtimali yüzde yüz değil.

Yine işgüzar, kötü niyetli,fesat,cokbilen kadınlar toplanmış.Yahu pes pes pes bin kere pes.Ya sizene kız ister erkek ister.Milleti sabote etmeyin saçma yorumlarınızı kendinize saklayın.Kimin ne isteyeceginede mi siz karar vericeksiniz ya.Bi bitmediniz.İnstagramda danışmanlık veren sayfalar olduğunu bilmiodum ona danışabilirsiniz bence de.Bi de bunun için çeşitli diyet programları var.Beslenme alışkanlıklarınızı bı sure değişip öyle deneyebilirsiniz.Umarim sağlıklı,minnoş bı kızınız olur❤️

Instagram'da cinsiyet planlama yapan sayfalar var. Tutan planlamaları paylaşıyorlar. Ben de birinden danışmanlık aldım bakalım hayırlısı 😊🙈 yine de tutma ihtimali yüzde yüz değil.
Bende duydum bisiler ama once saglikli olsun tabide daha cocuk yapmadik ama hani kiz olmasi icin filan denmis hep merak ettm bende acaba deneyen filan varmi bunyontemleri die

😂 😂 Erkeğin spremi belirliyor x ve y Kromozumu
Kıbrısa gidip Sprem seçtirebilirsiniz

Yine işgüzar, kötü niyetli,fesat,cokbilen kadınlar toplanmış.Yahu pes pes pes bin kere pes.Ya sizene kız ister erkek ister.Milleti sabote etmeyin saçma yorumlarınızı kendinize saklayın.Kimin ne isteyeceginede mi siz karar vericeksiniz ya.Bi bitmediniz.İnstagramda danışmanlık veren sayfalar olduğunu bilmiodum ona danışabilirsiniz bence de.Bi de bunun için çeşitli diyet programları var.Beslenme alışkanlıklarınızı bı sure değişip öyle deneyebilirsiniz.Umarim sağlıklı,minnoş bı kızınız olur❤️
Tsk ederim zten daha yapmaya baslamadik nette duydum basdanburda yazan kizlar gibi banada sacma geldi deneyenler vardir diye dusundum bu sitedede yazanlar vardida benim kiz oldu soyle yaptim böyle beslendim die sormak istedm sacma da olsa belki yasayan vardir die tabiki once saglik ama insan mrk ediyor işte bayaga tepki aldim suan gerci de

Back