• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız bebeklerden idrar örneği alma

Mersa8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2011
119
3
66
Merhaba arkadaşlar,
1 aylık bir kızım var, idrar yolu enfeksiyonu geçirdiği düşünüyorum, idrar numunesi almaya çalışıyorum ama başaramadım. dik tutuyorum ama torba yinede yerinden oynuyor. kolay bir yol bilen var mı? nasıl yapmam lazım ?

benim kizimda 1 aylikken hastalanmisti hastaneye goturmustuk idrarina bakmak istediler bana kucuk plastik birsey verdiler bebegi yatir bezini ac tam iserken bu seyi tut demislerdi az bile olsa yeterlidir demislerdi... oyle yapmistik.. heryer cis olmustu o ayri mesele:1:

benim kizimda 1 aylikken hastalanmisti hastaneye goturmustuk idrarina bakmak istediler bana kucuk plastik birsey verdiler bebegi yatir bezini ac tam iserken bu seyi tut demislerdi az bile olsa yeterlidir demislerdi... oyle yapmistik.. heryer cis olmustu o ayri mesele:1:

geç gördüm cevabınızı ama bu yöntemle başardım. aklın yolu bir demekki sağolun

canım ben laborantım..kız bebeklerden örnek alırken ağız kısmı yapışkanlı özel minik bir poşet kullanıyoruz...düzgün yapıştırıldığında sorun yaşamıyoruz ama size nasıl bir şey verdiler bilemiyorum

canım ben laborantım..kız bebeklerden örnek alırken ağız kısmı yapışkanlı özel minik bir poşet kullanıyoruz...düzgün yapıştırıldığında sorun yaşamıyoruz ama size nasıl bir şey verdiler bilemiyorum

işte o poşeti düzgün yapıştırmak öyle zorki, ayrıca yerinde kalmasını sağlamak daha da zor
ben artık verilen kabı tutup bekledim ve bu şekilde hallettik
teşekkür ederim

Back