pelinoz Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Nisan 2010 52 0 86 Adana 10 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi pelinoz #1 kızlar 8 aylık kızımda vajinal akıntı var 2 ay öncesine kadar bi oerasyon geçirdi vajinada yapışıklık vardı açtırdık şimdi akıntı başladı küçücük bebekte akıntı olurmu şaşırdım kaldım idrar kültürü vercez bugün sonuçları çok merak ediyorum(((
kızlar 8 aylık kızımda vajinal akıntı var 2 ay öncesine kadar bi oerasyon geçirdi vajinada yapışıklık vardı açtırdık şimdi akıntı başladı küçücük bebekte akıntı olurmu şaşırdım kaldım idrar kültürü vercez bugün sonuçları çok merak ediyorum(((
yercekimlikaranfil Popüler Üye Kayıtlı Üye 3 Eylül 2008 4.409 79 118 İstanbul 10 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi pelinoz #2 Kıyamam kuzuya. Ameliyat yeri enfeksiyon kapmış olabilir, ilaçla tedavi edilir. Çok geçmiş olsun.
selva82 Guru Kayıtlı Üye 12 Kasım 2009 1.503 2 441 İstanbul 10 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi pelinoz #3 inşallah bişey çıkmaz ama enfeksiyon olabilir geçmiş olsun..
pelinoz Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Nisan 2010 52 0 86 Adana 10 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi pelinoz #4 yercekimlikaranfil .!.: Kıyamam kuzuya. Ameliyat yeri enfeksiyon kapmış olabilir, ilaçla tedavi edilir. Çok geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim
yercekimlikaranfil .!.: Kıyamam kuzuya. Ameliyat yeri enfeksiyon kapmış olabilir, ilaçla tedavi edilir. Çok geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim
pelinoz Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Nisan 2010 52 0 86 Adana 10 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi pelinoz #5 selva82 .!.: inşallah bişey çıkmaz ama enfeksiyon olabilir geçmiş olsun.. Genişletmek için tıkla... amin.. teşekr edrim
selva82 .!.: inşallah bişey çıkmaz ama enfeksiyon olabilir geçmiş olsun.. Genişletmek için tıkla... amin.. teşekr edrim