Bebek İkinci El kız bebekler için..

elamelek

Annesinin PRENSESİ..
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2011
579
25
merhabalar kıyafetlerımızın bırcogunu dagıtmıstık elımızde kalanlar bunlar bunlarıda yenı cıcıler almak ıcın satıyyorum ama uygunj fıyattan hem alacak olanın hemde bızım ısımız gorulsun
fıyatlar :
bodyler2tl
elbıseler:5 tl sadece bırı 10tl
fıyatları tek tek yazmadım ılgılenen olursa yazarım.
aslında toplu vermek ıstıyorum toplu alımda kulotlu ve kısa coraplarımızı ve mama onluklerımızı hedıye edıcem

Mesajınız için çok teşekkür ederim. Ancak sitedeki mesajlarım 100'ü geçmediği için özel mesaj gönderemiyorum. Fiyat uygun. Özelden hesap numarası verirseniz yarın size parayı yollarım. Uygun mudur? Ankaradayım bu arada.

Tekrar merhaba, bir ricam daha var, özelden bana size ulaşabileceğim bir mail adresi yazarsanız adres bilgilerimi size verebilirim.:)

Merhaba, Akbanktaki hesabınızın iban numarasını gönderebilirseniz, 42 derece sıcakta pttye ya da atm ye gitmek zorunda kalmam:) Hem de ücret ödemeden hesabınıza parayı kolayca aktarırım. Benim de Akbank hesabım var çünkü.İyi geceler.

kıyafetlerın tamamı satıldı.sadece kanguru ve reebook ayakkabılar guncel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…