• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Kız bebekler için ücretsiz kıyafet veren olur mu acaba?

alpellaa

Hayırlısı olsun...
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
1.497
11
158
Merhabalar.. Daha önce de burdan konu açmıştım, bir tanıdığımızın tanıdığı diyeyim 3 tane çocuğu var 3ü de kız bugün tam ayrıntılarını öğrendim en büyüğü 2,5 yaşında ortanca 1,5 diğeri de yeni doğmuş ve tıbbi yöntemlerle korunmasına rağmen bayan hamile kalıyor artık Allahın takdiri demek ki eşi rahatsız yine de çalışıyor fakat geçen gün halkalı'da yanan tekstil fabrikasında çalışıyordu şimdi işsiz kalmış daha önceki iş yeri de iflas etmiş Allah çok ciddi şekilde sınıyor bu aileyi ama inançları ve sabırları tam maşallah diyeyim.. Benim oğlum olduğu için ben para ve yiyecek yardımı yapacağım kızı olanlar kıyafet veya oyuncak göndermek isterse benimle iletişime geçebilir mi acaba istanbul avcılarda oturuyor kendisi yardımı çok fazla kabul etmek istemese de gerçekten çok ihtiyaçları var her türlü bebek kıyafet araç gereç bez özellikle.. KArgo parasını ödemek istemeyen olursa ben tutarı hesabına havale yaparım sorun değil..
Allah bu mübarek günlerde herkesin hayrını kabul etsin...

Merhabalar.. Daha önce de burdan konu açmıştım, bir tanıdığımızın tanıdığı diyeyim 3 tane çocuğu var 3ü de kız bugün tam ayrıntılarını öğrendim en büyüğü 2,5 yaşında ortanca 1,5 diğeri de yeni doğmuş ve tıbbi yöntemlerle korunmasına rağmen bayan hamile kalıyor artık Allahın takdiri demek ki eşi rahatsız yine de çalışıyor fakat geçen gün halkalı'da yanan tekstil fabrikasında çalışıyordu şimdi işsiz kalmış daha önceki iş yeri de iflas etmiş Allah çok ciddi şekilde sınıyor bu aileyi ama inançları ve sabırları tam maşallah diyeyim.. Benim oğlum olduğu için ben para ve yiyecek yardımı yapacağım kızı olanlar kıyafet veya oyuncak göndermek isterse benimle iletişime geçebilir mi acaba istanbul avcılarda oturuyor kendisi yardımı çok fazla kabul etmek istemese de gerçekten çok ihtiyaçları var her türlü bebek kıyafet araç gereç bez özellikle.. KArgo parasını ödemek istemeyen olursa ben tutarı hesabına havale yaparım sorun değil..
Canim ben kizimin kiyafetlerine bi bakayim yarin senle iletisime gecelim..

Çok teşekkürler

Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü

Rica ederim ne demek senin vasitanla bende bi hayir islemis olucam..daha bugun aklimdan geciyordu..etrafimda verebilecegim hickimse yok..allah gonlumden geceni duydu cok sukur :)

Çok sevindim inanır mısın aralık ayında yine buradan bir arkadaşım kıyafet yardımı yapmıştı ve bayanla telefonda görüşmüş bana teşekkür etti bu hayra vesile oldun diyerek.. Umarım size de nasip olur

canım ben bir paket bez alır yollarım eğer adresi mesaj atarsan.. bi de yeni doğan içinmi alıncak kaç aylık alınmalı falan.. damlaya damlaya göl olur...

Son düzenleme:
Özelden yazıyorum teşekkürler

Çok sevindim inanır mısın aralık ayında yine buradan bir arkadaşım kıyafet yardımı yapmıştı ve bayanla telefonda görüşmüş bana teşekkür etti bu hayra vesile oldun diyerek.. Umarım size de nasip olur

İnsallah canim..yarin detaylari konusuruz..simdilik iyigeceler :)

Canım yenidoğandan 6 yaşa kadar mevcut kız çocuk kıyafeti var bende ,vermekle bitmedi hala çıkıyor,ben sana yollasam sen aileye ulaştırsan olurmu.

Canım yenidoğandan 6 yaşa kadar mevcut kız çocuk kıyafeti var bende ,vermekle bitmedi hala çıkıyor,ben sana yollasam sen aileye ulaştırsan olurmu.

Tabi ki ister bana yollayın ister direk onlara yollayın çünkü bana da yollasanız ben ona kargolayacağım evime oldukça uzaklar

İlginize teşekkür ederim. Bugün sordurdum en çok neye ihtiyacı var diye bez ve ayakkabıymış zar zor öğrendik.. Bezleri ben alıcam fakat şu an 23 ve 25 numara yazlık kız ayakkabısına ihtiyaç var elinde olan var mı acaba

Yardım etmek isteyen arkadaşlar aklınızda bulunsun ailenin kargo parasını karşılayacak durumu yok eğer siz karşılayamazsanız ben size parasını yollarım yeter ki karşı ödemeli yollamayın

İlginize teşekkür ederim. Bugün sordurdum en çok neye ihtiyacı var diye bez ve ayakkabıymış zar zor öğrendik.. Bezleri ben alıcam fakat şu an 23 ve 25 numara yazlık kız ayakkabısına ihtiyaç var elinde olan var mı acaba

Canim bana ozelden ailenin adres ve isim bilgilerini yazarmisin?23 no babet ve spor ayakkabida var elimde..birkac parcada kiyafet..carsamba ya da persembe kargoya veririm..

Yardım etmek isteyen arkadaşlar aklınızda bulunsun ailenin kargo parasını karşılayacak durumu yok eğer siz karşılayamazsanız ben size parasını yollarım yeter ki karşı ödemeli yollamayın

Canim tam olarak yaslari kac cocuklarin?2,5 yasinda en buyugu demissin de 25 no ayakkabi onun icin mi?3 yasina yakin mi? Kiyafetleri ona gore yollasin yollayacak olanlar?

Evet sanırım 25 no ayakkabı 2,5 yaşındaki için 23 no da ortanca için biraz büyük söylemiş sanırım daha uzun giydirebilmek için..

en küçük bebek kaç aylık acaba bilgin varmı canım ona göre ayarlayacağım yarın kargoya vericem birde adresi tekrar mesaj atarmısın canım mesajlarda bulamıyorum tekrar teşekkürler...

Back