• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Kız bebek yatağına hiç kullanılmamış uyku seti

betumutlu

Guru
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2008
322
25
318
İstanbul
Merhabalar ben kızıma oda hazırlarken taçtan bebeğime uyku seti almıştım.fakat daha sonra mobilyayı aldığımız yerden de bize jest olarak uyku seti hediye edildi.fakat hediye edilen uyku setini hiç kullanmadım.kızım şimdi 3 yaşında hala ambalajında duruyor uyku seti.almak isteyen olursa fiyatta da yardımcı olurum.işte resimler $SAM_1018.JPG $SAM_1016.JPG $SAM_1019.JPG $SAM_1021.JPG

Merhabalar ben kızıma oda hazırlarken taçtan bebeğime uyku seti almıştım.fakat daha sonra mobilyayı aldığımız yerden de bize jest olarak uyku seti hediye edildi.fakat hediye edilen uyku setini hiç kullanmadım.kızım şimdi 3 yaşında hala ambalajında duruyor uyku seti.almak isteyen olursa fiyatta da yardımcı olurum.işte resimlerEki Görüntüle 677043 Eki Görüntüle 677042 Eki Görüntüle 677044 Eki Görüntüle 677045

Park yatak icin uyku setini cok aradım ama denk gelmeyince almıştım park yatağa oluyormuş birde fiyat olarak ne düşünüyorsun hesaplı olursa belki alabilirim

fiyat olarak 100 tl düşündüm.zaten piyasa fiyatlarını az çok biliyosunuzdur.hiç açılmadı.geldiği gibi ambalajıyla kaldırdım.sadece dün resim çekmek için açtım.resimdede görüldüğü gibi çok şık ve zarif.ben eğer almamış olsaydım önceden seve seve kullanırdım.ama benim kızıma kısmet olmadı bakalım kime nasip olacak.

Back