• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Kız bebek ve Erkek bebek anneleri hamileliğinizde ne farklılıklar yaşadınız

• Konu Sahibi Konu Sahibi elita
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

elita

❣️❣️❣️
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2018
190
53
98
Mrb arkadaşlar benim bir oğlum var ve şuan hamileyim tekrar çok şükür. Bu konuyu açma sebebim koz anneleri hamileyken ne gibi şeyler yaşadı(aşerme, göbüş şekli, lekelenmeleri vs oldumu
Erkek bebekte neler yaşandı merak edenlere yardımcı olmak adına

Mesela ben oğlumda lekelenme yaşamıştım ama yanlış hatırlamıyorsam 7-8 haftalarda bitti ve pembemsiydi göğüslerim şimdi ki kadar hassas değildi hiç mide bulantısı yaşamadım 8 aylık doğdu. Şimdi sabah bulantılarım hafif oldu göğüsler çok hassastı 11 haftadayım hala lekelenmem var ve kırmızı çok gerginim ve zor geçiyor nefesim daralıyor yatma oturma ihtiyacı hissediyorum sürekli
Bu arada 2. Erkek olsun kız olsun takıntım yok Ne gelirse Allahtan bir mucize bize.

İki oglum var. İkisindede farkli belirtilerim oldum. İlkinde istahim iyiydi. Mide bulantim yoktu. Killarim hizli uzuyordu . Lekeler yoktu. İkinci oglumda mide bulantim dirt ay surdu. Killarim yavas uzadi. Sacim yavas uzadi. Lekelerim oldu. Ayni cinsiyet olup farkli belurtilerde olur. Ultrasyonu bekleyin cinsiyet icin. Saglicakla alin kucaginiza

Kizimda.daha uzun sure kustum.oglumda daha kisa..kizimda hep.meyve yemek istedim oglumda hep et.

Kişiden kişiye cok farklılık gösteriyor oglumdada ayniydim şuan kız bebek bekliyorum gene aynıyım sadece bunda şekerim yüksek çıktı

Oğlumda da bulantılarım olurdu ama gün içinde iki üç kez ve 3 ay bittiğinde bıçak gibi kesildi. şimdi kızım olucak ve 3 ay bitti sürekli midem bulanıyo. gece su içmeye kalktığım da bile. dişetlerim çok şişti bu sefer , sanırım dişimle ilgili sıkıntılar yaşıcam. bi de daha yorgun ve bitkinim. mide bulantısına da bağlıyorum ama gücüm yok gibi. bendeki belirgin fark mide bulantısı oldu yani. bi de oğlumda iştahım da sıkıntı yoktu her şeyi yiyebilirdim. kız da sadece yoğurt vb soğuk şeyler yemek istiyorum

İki oğlum var , şuan kızımı bekliyorum. Oğullarımla kızım arasındaki tek fark , kız bebekte göğüslerim hamileliğin ilk dönemlerinde belirgin ağrıdı ve büyüdüler. Artı tüylerim yavaş uzamaya başladı. Onun dışında fark yok bende.
Aşerme , göbek şekli falan halâ aynı :)

Back
X