Doğuma Hazırlık kiz bebek istiyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

betbeyyil

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2015
3
0
31
Merhaba kizlar yeni uyeyim 8 aylik oglum var ama merak ettim kiz cocuk olmasi icin bir formul var mi 1 sene sonra dusunuyorum cocuk yapmayi ama simdiden ogrenmek istedim ... tabiki Allahin vergisi hangisini verirse raziyiz ama merak ettim genede

Haklisiniz aslinda saglikli olsunda kiz erkek fark etmez dediginiz gibi bu arada 1 sene erkrn mi dersiniz cocugu dusunmek icin

eğer cinsiyetini yüksek oranda belirlemek istiyorsan dr kontrolünde hamile kalman gerekir, yumurtanın çatladığı gün döllenme olursa erkek, ertesi bi kaç günde döllenirse kız olurmuş diye duymuştum tabi bunu kendin takip etmeye kalkarsan iş karışır. benim kaynım eşi hamileyken erkek istiyodu dr kız deyinde morali bozulmuş, dr da eğer tekrar çocuk düşünürseniz gelin benim takibimde olsun erkek olma ihtimali yüksek olsun demiş başkada bişey bilmiyorum

Şu an hamile misiniz? Dogum yaptiniz mi bilmiyorum ama ben artik bu tarz seylerin Allah'ın işine karışmak oldugunu dusunuyorum. İnanin ne yaparsaniz yapin cinsiyet icin sadece %50 sansiniz var ya istediginiz olacak ya da tersi. O yuzden su metodu denedim tuttu diyenler tabiki olacak ama ya tutmayanlar? Zaten bu yontemler ise yarasaydi herkes istedigi cinsiyette cocuga sahip olurdu.
Ben ozellikle yumurtam catlamadan once denedim, sonuc mu? Erkek. Çok yakin arkadaşim yumurta çatladığı gün ve kız. Kaderinizde ne yazilmissa o. Zaten dunyaya gelecek olan yavrularimiz yaratildi coktan kaderleri bile belli. Hayirlisi neyse o olsun, yavrunuz hayirli evlat olsun. İnsallah kaderinizde bir koz evlada sahip olmakta vardir.
Merhaba kizlar yeni uyeyim 8 aylik oglum var ama merak ettim kiz cocuk olmasi icin bir formul var mi 1 sene sonra dusunuyorum cocuk yapmayi ama simdiden ogrenmek istedim ... tabiki Allahin vergisi hangisini verirse raziyiz ama merak ettim genede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…