- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizce nedir mi?Kızlar benimde iki oğlum var 5 aylık hamileyim çok istiyorum 1 tanede kızım olsun adetime 10 gün kala hamile kaldım yüzük testine göre kız diğer çocuklarımada baktım onlar tuttu inşallah buda tutar 3 doktor da kesin erkek demişti dün erkek diyen doktor kıza benziyo arkası dönük dedi kafam çorba oldu sizce nedir
Fotonun çözünürlüğü yüksek onu düzenleyip atabilirsiniz doktorlar net bacak arasını gördüyse değişmez bence arkasına göre yaptığı yoruma çokta takilmayin derim ama ins bı kızınız olur
Amin inşallah attım sonunda ultrason fotoğrafı inşallah belli oluyodurFotonun çözünürlüğü yüksek onu düzenleyip atabilirsiniz doktorlar net bacak arasını gördüyse değişmez bence arkasına göre yaptığı yoruma çokta takilmayin derim ama ins bı kızınız olur
İnşallah gönlünüzden geçeni nasip eder Rabbim hayırlısı ileben de 16 haftalık gebeyim geçen hafta büyük ihtimal kız dediler dün kordon değilse erkek yanıldığımı sanmıyorum dedi şaştım kaldım gönlümden geçen kız olduğu için ilk kız dediklerinde çok mutlu olmuştum aslında hangisi doğru acaba.
İnşallah gönlünüzden geçeni nasip eder Rabbim hayırlısı ile
AMİN İNŞALLAH TEŞEKKÜR EDERİM :)İnşallah gönlünüzden geçeni nasip eder Rabbim hayırlısı ile
Seviştikten sonra kocanızla yatakta gıybet yaparsanız kat-i surette kızınız olur.
Kızınız mı oldu oğlunuz mu merak ettimİnşallah gönlünüzden geçeni nasip eder Rabbim hayırlısı ile