Doğuma Hazırlık Kız bebek istiyorum...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
valla varsa bi tavsiye ben de alabilirim :)

Rabbim gönlünüze göre versin. Nasipden ötesi yok emin olun. 3.cü kızımı bekliyoruz. Bende 3.cü erkek olsun çok istedim ovulasyon testi falan ama olmadı. Kız için Yumurtlama zamanından önce birliktelik deniliyor genelde ona dikkat edin inşallah hayırlı bir kızınız olur.

Bende kızıma yumurta çatlamadan 2 gün önceki deneme ile hamile kaldım
Eminim gününden test kullanmıştım
Size de nasip olsun

Yumurtlamadan önce veya sonra diye birşey yok kızlar bende hamilelikle ilgili bir kitap var orda da yazıyor erkeğin spermindeki y veya x kromozomuyla ilgili herşey yani biz ne yaparsak yapalim erkek belirliyor
Yumurtlama günü ilişki oldu ve kızım olucak inşallah

Seviştikten sonra kocanızla yatakta gıybet yaparsanız kat-i surette kızınız olur.

Rabbim gönlünüze göre versin. Nasipden ötesi yok emin olun. 3.cü kızımı bekliyoruz. Bende 3.cü erkek olsun çok istedim ovulasyon testi falan ama olmadı. Kız için Yumurtlama zamanından önce birliktelik deniliyor genelde ona dikkat edin inşallah hayırlı bir kızınız olur.
Sizn nasıl oldu yum dan önce mi sonra mı. Yoksa dikkat etmediniz mi

Sesli güldüm valla. O zaman maçlardan bahsederlersede erkek olur :) :)))))))
:D bilimsel olarak kocadan hangi kromozom gelirse o oluyo. Bizim dilimizle Allah ne yazdıysa o. Yani bunun tavsiyesi sorulması çok komik :D

:KK70: bilimsel olarak kocadan hangi kromozom gelirse o oluyo. Bizim dilimizle Allah ne yazdıysa o. Yani bunun tavsiyesi sorulması çok komik :KK70:
Bencede kaderde ne varsa o. Yeterki sağlıklı hayırlı evlat olsun. İnsan illaki ister ama olana da şükretmek lazım. Olan var olmayan var

Bencede kaderde ne varsa o. Yeterki sağlıklı hayırlı evlat olsun. İnsan illaki ister ama olana da şükretmek lazım. Olan var olmayan var
Aynen öyle. Bi oğlum var Allah bağışlarsa. 2. nasip olursa gönlüm kızdan yana ama bunun için seviştikten sonra amuda kalkmam ne bileyim 2 tur halay çekip 3 takla atıp streç filimlere sarılmam yani:D kader denen bişey var. Biyoloji denen bişey var. Kıçını da yırtsan Allah ne yazdıysa o.

Bunu ciddi mi yazdınız
Şakaysa hiç komik değil , ciddiyse çok komik:KK70:
Spizella bunu ciddi soruyosan hiç komik değil, sen de benim gibi ironi yapıyosan çok komik:D ama dene kız seviştikten sonra gıybet yapması çok güzel oluyo:D benim adam sevmez dedikoduyu ben kendi kendime anlatırım ama olsun güzel oluyo:D

Spizella bunu ciddi soruyosan hiç komik değil, sen de benim gibi ironi yapıyosan çok komik:KK70: ama dene kız seviştikten sonra gıybet yapması çok güzel oluyo:KK70: benim adam sevmez dedikoduyu ben kendi kendime anlatırım ama olsun güzel oluyo:KK70:
Ay bi an şok oldum çok garip yöntemler okudum da :D
Benimki ondan kız oldu demek :D

Yumurtlamadan önce veya sonra diye birşey yok kızlar bende hamilelikle ilgili bir kitap var orda da yazıyor erkeğin spermindeki y veya x kromozomuyla ilgili herşey yani biz ne yaparsak yapalim erkek belirliyor
Yumurtlama günü ilişki oldu ve kızım olucak inşallah

Aslında biraz alakası var. Şöyle ki; Y kromozomunu taşıyan spermler çok hızlı hareket ederlermiş. X kromozomu taşıyan spermler ise dayanıklılarmış. Eğer ki siz yumurtlama gününüzde eşinizle birlikte olursanız, hızlı olan Y kromozumuna sahip spermin yumurtayı döllemesi daha yüksek bir ihtimal. Yanlış bilmiyorsam spermlerin 48 saat dayanma süresi var ve eğer yumurtlama sonraki 48 saat içerisinde gerçekleşirse X’li sperm yumurtayı döller yüksek ihtimalle. Ama tabi yine de Allah’ın takdiri ;) Sevgiler..

Aslında biraz alakası var. Şöyle ki; Y kromozomunu taşıyan spermler çok hızlı hareket ederlermiş. X kromozomu taşıyan spermler ise dayanıklılarmış. Eğer ki siz yumurtlama gününüzde eşinizle birlikte olursanız, hızlı olan Y kromozumuna sahip spermin yumurtayı döllemesi daha yüksek bir ihtimal. Yanlış bilmiyorsam spermlerin 48 saat dayanma süresi var ve eğer yumurtlama sonraki 48 saat içerisinde gerçekleşirse X’li sperm yumurtayı döller yüksek ihtimalle. Ama tabi yine de Allah’ın takdiri :KK66: Sevgiler..

O anda hangisi şampiyonluk yarışını kazanırsa o cinsiyette oluyor ne diyim :)

Yumurtlama gününden önceki 3 gün artarda ilişki ile oldu kızlarım .O ay başka hiç olmadı ve sonuç ikisi de kız;)

Back
X