• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kız bebek ıstıyorum, acil deneyıp tutan varsa lütfen bılgılendırın

nergizvapur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2012
48
5
48
- Yurtdışı
Arkadaslar 28 Ekim regl oldum bugun bıttı 4. Gunüm bugun baktığım yerlere gore 6. Ve 10 . Gun arası dıyor sıkı iliski ıle benım orgazm olmam lazımmış nasıl olcak o :( bırde x spermını azaltak ıcın yarın korunarak mıs iliskiye girsemki bu ay ıstıyorum ılk defa denıycez lütfen sız bana yardım edın sızden denenmiş ogrenmıs olursunuz

Sadece ve sadece tup bebek ile cinsiyet belirlenebilir. Bizim ulkemiz de yasak. Onun disinda hicbir yontemle belirlenemez arkadasim.

Denemedim ama öyle diyorlar bir de Allahin isi bu karisilmaz şöyle bir yöntem biliyorum adetten hemen sonra kizz adetten 15gun sonraerkek bir yerde de okustum denemedim Allahin ggücünegitmesin

arkadaşlar bilimsel olarak imkansız cinsiyet belirlemek. allahın işine de karışmayın bence. cinsiyeti belirleyen erkek spermi. seni dölleyecek spermi seçmediğin sürece cinsiyet belirleyemezsin. gerisi tesadüften ibaret. bebek yapmak için orgazma da gerek yok. öyle olsaydı tecavüz bebekleri olmazdı.

Arkadaslar 28 Ekim regl oldum bugun bıttı 4. Gunüm bugun baktığım yerlere gore 6. Ve 10 . Gun arası dıyor sıkı iliski ıle benım orgazm olmam lazımmış nasıl olcak o :KK43: bırde x spermını azaltak ıcın yarın korunarak mıs iliskiye girsemki bu ay ıstıyorum ılk defa denıycez lütfen sız bana yardım edın sızden denenmiş ogrenmıs olursunuz
Yazık ya 2014 deyiz kız erkek mi kaldı bi de utanmadan soruyosun azıcık kitap okuyun da kültürlenin bence

Bilerek yapmadım canım başıma geldi çok isteyince olmaz o yüzden çok ısrarla istemedim iki komşum var biri 3.cü erkek oldu diğeri 2.ci kız ikiside çok istemekten :KK45:

bende yeni hamileyim hep sağlıklı hayırlı bi evladım olsun diye dua ediyorum benimde gönlümün kalbimin bi kenarında kız bebek var ama dillendirmiyorum bunun içinde bişe yapmadım yok yumurtlama öncesi kız sonrası erkek adet bitimi erkek olur vs. vs. hiç yapmadım böyle şeyler hakkımızda hayılısı neyse allah onu versin cnm

bende yeni hamileyim hep sağlıklı hayırlı bi evladım olsun diye dua ediyorum benimde gönlümün kalbimin bi kenarında kız bebek var ama dillendirmiyorum bunun içinde bişe yapmadım yok yumurtlama öncesi kız sonrası erkek adet bitimi erkek olur vs. vs. hiç yapmadım böyle şeyler hakkımızda hayılısı neyse allah onu versin cnm
Tabi ki ama 2.ci de insanlar istiyorlar genelde ben hiç olsun diye aklımın köşesinden dahi geçirmedim emindim erkek olduğuna 1 oğlum var zaten tabi belirtileri farklıydı ama yine de kızı düşünmedim doktor diyince bile çok şaşırdım epey alışamadım

Tabi ki ama 2.ci de insanlar istiyorlar genelde ben hiç olsun diye aklımın köşesinden dahi geçirmedim emindim erkek olduğuna 1 oğlum var zaten tabi belirtileri farklıydı ama yine de kızı düşünmedim doktor diyince bile çok şaşırdım epey alışamadım

haklısın cnm hayırlısı böyleymiş Allah analı babalı büyütsün cnm sağlıklı olsunlarda

Amin sana da hayırlı bir evlat gelir inşallah gönlüne göre bulantıların bu hafta başlar eğer olursa tabi hiç olmayabilir de :KK51:

amin cnm inşallahh ayy cnm hiç deme ya hiiçç bulantım kusmam yok valla dert ettim böyle olunca çok endişeleniyorum açıkçası şuan kaç haftalık olduğunu bilmiyorum doktor da keseyi görmeden bişe diyemem dedi çarşamba gidecem işte

amin cnm inşallahh ayy cnm hiç deme ya hiiçç bulantım kusmam yok valla dert ettim böyle olunca çok endişeleniyorum açıkçası şuan kaç haftalık olduğunu bilmiyorum doktor da keseyi görmeden bişe diyemem dedi çarşamba gidecem işte
6.cı haftadan sonra başladı kızımda ama oğlumda hiç bulanmadı :) hayırlısı inşallah görürsünüz

Selam arkadaslar ben zaten arastırıyorum okuyorum onca yıl okumuş doktorların ınternete sitelerine grıersenız bılim adamlarının araştırdıkları var ayrıcalığı tam kanıtlanmasada bazlı teoriler var Allah a tevekkül edilir ben tevekkülüm yaparım gerısını Allah bılır duamı da okuyorum zaten sağlıklı hazırlık bır kız evlat ıcın dıye allahım hayırlısını nasıp etsın ama ınsan tanrının verdıgı her meyvanın tadına bakmak ıstıyor hepsı bu ve baska tekrar bebek düşünmüyorum vardsa yapılabilecek yapmak ıstıyorum tevekkülümü en az sızın kadar okuyorum merak etmeyın tek doğrultuda bakmıyorum hayata kestırcem atmıyorum Davis beckham ların bıle uyguladıkları seyler var bılımsel acıdan asıdık durumlar lar yıyecekler hersey etkılıyor bebegıne cinsiyetini ama tanrı ısterse ol derse oluyor hersey orası ayrı ama herseyınle etkisi var allahım herkese gönlüne gore versın erkek olursa basımın tacı ufak şehzadem olacaktır ama gönülümün bırı köşesi kız ıstıyor elımde degıl ıstersemden Allah'tan ıstıyorum zaten maddi gücüm de var ıstesem gıderı Kıbrıs'ta yaptırırım ama ıstemıyorum verecekse olacaksa allahım doğal yolla versın bana burda bu konuda yardım ısteyen dıger arkadaslardan yardımcı olmak ıcın paylaşımda bulunacağım arkadaslar bakalım allahım bana hangı meyvasını verecek hayırlısıyla şişede ışglenmıyorsanız yorum yapmayın sızın fıkrınıze oku demenıze ıhtıyacım yok

Benımle aynı düşüncede olan arkadaşlarla muhabbet etmek ıstıyorum hepsı bu aynı hem fıkır olup bebek ısteyen arkadalar la allahıma kimsenin kucağını boş bırakmasın herseyden once bebek düşünen var mı benım gıbı ıkıncıyıde arkadaslar bakalım ben bu ay denıycem allahım hakkımızda hayırlısını nasıp etsın inş

İnş gönlüne göre verır cnm beklıyoruz guzel haberlerı bakalımbenj nasıl bır süreç beklıyor

Selam arkadaslar ben zaten arastırıyorum okuyorum onca yıl okumuş doktorların ınternete sitelerine grıersenız bılim adamlarının araştırdıkları var ayrıcalığı tam kanıtlanmasada bazlı teoriler var Allah a tevekkül edilir ben tevekkülüm yaparım gerısını Allah bılır duamı da okuyorum zaten sağlıklı hazırlık bır kız evlat ıcın dıye allahım hayırlısını nasıp etsın ama ınsan tanrının verdıgı her meyvanın tadına bakmak ıstıyor hepsı bu ve baska tekrar bebek düşünmüyorum vardsa yapılabilecek yapmak ıstıyorum tevekkülümü en az sızın kadar okuyorum merak etmeyın tek doğrultuda bakmıyorum hayata kestırcem atmıyorum Davis beckham ların bıle uyguladıkları seyler var bılımsel acıdan asıdık durumlar lar yıyecekler hersey etkılıyor bebegıne cinsiyetini ama tanrı ısterse ol derse oluyor hersey orası ayrı ama herseyınle etkisi var allahım herkese gönlüne gore versın erkek olursa basımın tacı ufak şehzadem olacaktır ama gönülümün bırı köşesi kız ıstıyor elımde degıl ıstersemden Allah'tan ıstıyorum zaten maddi gücüm de var ıstesem gıderı Kıbrıs'ta yaptırırım ama ıstemıyorum verecekse olacaksa allahım doğal yolla versın bana burda bu konuda yardım ısteyen dıger arkadaslardan yardımcı olmak ıcın paylaşımda bulunacağım arkadaslar bakalım allahım bana hangı meyvasını verecek hayırlısıyla şişede ışglenmıyorsanız yorum yapmayın sızın fıkrınıze oku demenıze ıhtıyacım yok

cnm bu kadar düşme üstüne olacağı varsa da tam tersi olur akışına bırak ne kadar takarsan o kadar tersi olur

arkadaşlar bilimsel olarak imkansız cinsiyet belirlemek. allahın işine de karışmayın bence. cinsiyeti belirleyen erkek spermi. seni dölleyecek spermi seçmediğin sürece cinsiyet belirleyemezsin. gerisi tesadüften ibaret. bebek yapmak için orgazma da gerek yok. öyle olsaydı tecavüz bebekleri olmazdı.
Sana kaç kere söyledim Benin güzel arkadasım herkese iyi kalpli olma yardımcı olma boşver

Back