- 6 Eylül 2016
- 1.507
- 1.140
Börteçine Ergenekon dan çıkışı simgeleyen dişi Kurt, Börte de CengizHan in eşinin ismi ve benek demek aynı zamanda :)Borte bortecine ilk defa duydum manasi nedir?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Börteçine Ergenekon dan çıkışı simgeleyen dişi Kurt, Börte de CengizHan in eşinin ismi ve benek demek aynı zamanda :)Borte bortecine ilk defa duydum manasi nedir?
Ülkü, Börteçine, Börte, Almila. .
Biz hamile kalmadan ayarlamıştık isimleri Bir kız bir oğlan Zaten cinsiyetinide öğrenmicem dayanabilirsem tabi. Kız olursa Azra Betül olcak inşKız bebek bekleyen hamişler isim düşündünüz mü? Paylaşırmısınız?
Betül iffetli kadın demek anlamı çok güzelInyernetten bakıyorum bende . yada biri bisi önerdiği zaman anlamına falan bakıyorum . Benim.icin önemli olan dinimiz açısından iyi olması
Kesinlikle katiliyorum .bir öğretmen olarak ilginç isimleri olan çocuklarin arkadaşlari tarafindan çok zor duruma düştüklerini görüyorum kesin dalga konusu olur börtecine.Bunlar nasl.isimler börte falan. börtü böcek gibi. çok dalga geçen olur bence koymayın