Doğuma Hazırlık Kız bebek isim anket

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kız ismi?

• Öykü

OY: 6 12,5%
  • Arya

• Duru

OY: 10 20,8%
  • İdil

OY: 5 10,4%
  • Elvin

OY: 1 2,1%
  • Gökçe

OY: 14 29,2%
  • Mira

• Ankete Katılan
    48

- Janna -

Guru
Pro Üye
Anneler Kulübü
7 Ekim 2011
13.907
10.710
498
30
Merhaba hanımlar.. bu sene evleniyorum. İlerde olurda bir kızım olursa diye düşünürken (tabi ki ne olursa olsun kabulümdür Allahtan, yalnızca erkek olursa zaten seçimim belli diye o konuya değinmedim) birkaç seçenek arasında fazlasıyla kararsız kaldım. Hepsi de kulağıma hoş geliyor. Ben istiyorum ki hem anlamı güzel olsun, hem kulağa hoş gelsin. Ayriyetten tavsiyeleriniz varsa onlarıda beklerim.

Inanmıyorum daha evlenmediniz bile. Hamile kalabilecek misiniz o bile belli değil. Cinsiyet kısmını gectiniz isim mi düşünüyorsunuz

İnsanların umutlanirini hayallerini ne güzel bir anda kırıyor bazı insanlar...
Tatlım isimler güzelde manaları daha önemli bence..
Yine de Mira ismi kulağıma çok hoş geldi oyumu ona attım.

İnsanların umutlanirini hayallerini ne güzel bir anda kırıyor bazı insanlar...
Tatlım isimler güzelde manaları daha önemli bence..
Yine de Mira ismi kulağıma çok hoş geldi oyumu ona attım.

Bana mi diyosun onu? valla kusura bakma da aşırı saçma. Şu burda olması çook saçma. düğün hazırlık çeyiz veya bir derdim var olabilir. Daha evlenmemiş bile kızına isim ariyo. Nasipsizlik derler bizde

Bana mi diyosun onu? valla kusura bakma da aşırı saçma. Şu burda olması çook saçma. düğün hazırlık çeyiz veya bir derdim var olabilir. Daha evlenmemiş bile kızına isim ariyo. Nasipsizlik derler bizde
Sizde nasipsizlik olabilir ama onlarda öyle bir şey yok demek ki kız yazmış..
Bırak sorsun umut etmiş işte ya olursa diye hayal kuruyor kız ne var ki bunda??

Tövbeler olsun bunun için daha en az 2 yılınız var yahu
Önce bir evlenin, evliliğinizi doya doya yaşayın.. bebek çalışmalarına başlayın, bebek sağlıkla tutunsun.. 5-6. ayınıza gelin sonra düşünürsünüz bu nedir yahu.. Gelin at'a binmiş ya nasip demiş..

QUOTE="su00, post: 61643135, member: 494428"]
Valla bana aşırı sacma geliyo fikrimi soyleyemicek miyim? Su an hayalini kuracağı bir düğünü var zaten
[/QUOTE]
Düğün hayali ile ilgili bir tereddütü olsa onu zaten sorar tekrar. Belliki şuan ki aklına takıldığı üstüne yoğunlaştığı hayal bu.
Tabi ki düşüncelerinizi söyleyebilirsiniz ama size tavsiyem insanların hayallerini kıracak şekilde sert soylememeniz adı üstünde hayal gerceklesmeme ve gerçekleşme ihtimali oldugunu bildiğimiz düşünceler.. bizi mutlu eden düşünceler..

QUOTE="su00, post: 61643135, member: 494428"]
Valla bana aşırı sacma geliyo fikrimi soyleyemicek miyim? Su an hayalini kuracağı bir düğünü var zaten
Düğün hayali ile ilgili bir tereddütü olsa onu zaten sorar tekrar. Belliki şuan ki aklına takıldığı üstüne yoğunlaştığı hayal bu.
Tabi ki düşüncelerinizi söyleyebilirsiniz ama size tavsiyem insanların hayallerini kıracak şekilde sert soylememeniz adı üstünde hayal gerceklesmeme ve gerçekleşme ihtimali oldugunu bildiğimiz düşünceler.. bizi mutlu eden düşünceler..
[/QUOTE]

Bence bunun sacma oldugunu dusunmeyen bi tek siz varsınızdır

Bence bunun sacma oldugunu dusunmeyen bi tek siz varsınızdır
[/QUOTE]
Bence çevrenize biraz daha bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…