• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Kız bebek ılk adım ayakkabısı,havlu ve erkek bebek kıyafetler yazlık salopetler ılk sayfada

DSCN1009.JPG DSCN1010.JPG DSCN1011.JPG DSCN1012.JPG DSCN1013.JPG DSCN1014.JPG DSCN1015.JPG DSCN1016.JPG DSCN1017.JPG DSCN1018.JPG FISHER PRICE
Çıngıraklı yel değirmeni; mama sandalyesinin üzerine vantuzlanarak çocuk değirmeni döndürdükçe sesler çıkarıyor.
20 Tl ye aldık cok cok az oynadı dıyebılırım 10 tl
K'S KIDS YAPIŞ SALLAN EMMA
  • Emma bebeğinizin mama sandalyesindeki en iyi arkadaşı olacak.
  • Onun sayesinde bebeğinizi yemek esnasında kolayca meşgul edebilirsiniz.
  • İnce motor becerileri
  • 5 Duyu

Hitap ettiği Yaş Aralığı: 6 ay ve üzeri
    Ürün Ölçüleri: 20 cm x 20 cm x 8 cm
20 tlye almıstık nerdeyse hıc oynamadı sıfır gıbı 10 tl

Chicco Polly Çift Kılıflı ÇİFT TEPSİLİ Mama Sandalyesi
  • Bu mama sandalyesi ile bebeğinizin mama saatleri daha eğlenceli,
  • Dolgu malzemeli kılıf ve ön tepsisini kolayca çıkarabiliyorsunuz, bu sayede Polly yüksekliği ayarlanabilen ve her masaya adapte edilebilen bir sandalyeye dönüşüyor.
  • Oturma yerindeki kılıf, bebeğinizin başını yaslayacağı iki kat malzeme ile doldurulmuş olup son derece kavrayıcı ve yumuşak bir yapıdadır.

Hitap Ettiği Yaş Aralığı: 6 Ay ve üzeri
    Kalite Belgeleri : CE

Fonksiyonları:
  • Polly Mama Sandalyesi; bebeğin büyümesine eşlik eden yapısı sayesinde değişim gösteren bir mama sandalyesidir.
  • Kapatıldığında % 50 daha az yer kaplar.

Ürünün Ölçüleri:
  • Ürünün Kapalı Ölçüleri:92 x 25.5
  • Ürünün Açık Ölçüleri: 104 x 63.5 x 82
  • Ürünün Ağırlığı:10 kg.
  • Taşıma Kapasitesi:15 kg.

Teknik Özellikler:
  • Kılıfın içi dolgulu malzeme ile doldurulmuştur, saran bir yapıya sahiptir.
  • Yüksekliği ayarlanabilen ayak dayama bölümü ve bebeğin aşağı kaymasını engelleyen desteği ile kullanımı çok rahattır.
  • Üç ayrı pozisyonda ayarlanabilen sırt dayama bölümü mevcuttur.
  • Oturma yeri ise yedi farklı pozisyonda ayarlanabiliyor.

Garanti Süresi :2 Yıl

Markanın Ait Olduğu Ülke: İtalya
    Üretim Yeri: Ç.H.C.
  • Rengı unısx renktır hem erkek hem kız bebek ıcın uygundur.
  • Çok çok az kullanıldı Sıfır dan farksız,ıkıncı tepsı hıc kullanılmadı.ıkı mama sandalyemız olduğundan cok az oturdu.
  • faturası duruyor alalı 1 yıl bıle olmadı kutulu
  • Kılıflar hıc yıkanmadı sadece tozu alındı
  • FİYAT:180 TL
  • fıyat en son diye sormayınız lutfen fıyatım sondur.Cunku Sıfır gibidir.
  • Ankaradan eryaman etımesgut cıvarı elden teslım edılebılır.Şehır dısına satıs dusunmuyorum.

Mrb plyskool ilk arabam ve mama sandalyesi oyuncağını almak istiyorum ikisi 50 tl ye verirmisiniz bide kargo olacak PTT kargoyla tahmini ne kadar tutar bilginiz var mı tesekkurler şimdiden

Playskool Ilk arabam ve Ks kıds Sallan yapıs emma mama sandalyesı oyuncağı satılmıstır.Iyı gunlerde kullanılsın.

Astronot mavi olan kaç aylık için ve içi günlük olan Bot mu ev botu gibi mi kaç numara

Astronot mavi olan kaç aylık için ve içi günlük olan Bot mu ev botu gibi mi kaç numara

74-80 Cm astrnot 1 yasına kadar rahatlıkla olur kızım 9 bucuk kılo cıvar boyuda uzun gerıyor yoksa oluyor..Hm ugg 16-17 numara aksesuar amaclı kızıma gıydırdım uzerıne basılmadı yuruyemedıgı ıcın..Bebegınız kac aylık?

74-80 Cm astrnot 1 yasına kadar rahatlıkla olur kızım 9 bucuk kılo cıvar boyuda uzun gerıyor yoksa oluyor..Hm ugg 16-17 numara aksesuar amaclı kızıma gıydırdım uzerıne basılmadı yuruyemedıgı ıcın..Bebegınız kac aylık?
Hım bizede küçük gelirmiş

68 cm kız bebek ürünleri havalar da sogudu kaçırmayın.kaliplari genis

Back