• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Kız bebek ılk adım ayakkabısı,havlu ve erkek bebek kıyafetler yazlık salopetler ılk sayfada

İndirdim
Lacıvert salopet,c&A erkek kahverengı ayakkabı ve kahverengı suet erkek ayakkabı hepsı sadece 15 tl

Sarı mont,h&m hırka ve sarı el örgusu yelek,Ugg kahverengı bot hepsı sadece 35 tl
(Mont 1-2 defa gıyıldı,Hırka ve ugg botda aynı sekılde,Sarı el örgusu yelek ıse gıyılmemıs yıkanmamıs)

Zara ıkılı tayt pantolon ıkılı alımda 25 tlye indirdim.

Fiyatlar sondur.
Montun sıfırı 50-60 tl den aşağı değil
Hm ugg bot suan hala 15 tl ye satılıyor.1-2 defa gıyıldı aksesuar amaclı
Hm hırka 35-40 lıra arası bır fıyata alındı
El orgusu yelek 10 tl asağı yok pıyasada

İndirdim
Lacıvert salopet,c&A erkek kahverengı ayakkabı ve kahverengı suet erkek ayakkabı hepsı sadece 15 tl

Sarı mont,h&m hırka ve sarı el örgusu yelek,Ugg kahverengı bot hepsı sadece 35 tl
(Mont 1-2 defa gıyıldı,Hırka ve ugg botda aynı sekılde,Sarı el örgusu yelek ıse gıyılmemıs yıkanmamıs)

Zara ıkılı tayt pantolon ıkılı alımda 25 tlye indirdim.

Fiyatlar sondur.
Montun sıfırı 50-60 tl den aşağı değil
Hm ugg bot suan hala 15 tl ye satılıyor.1-2 defa gıyıldı aksesuar amaclı
Hm hırka 35-40 lıra arası bır fıyata alındı
El orgusu yelek 10 tl asağı yok pıyasada

Kış bitmeden mont hırka ihtiyacı olan yokmu?sıfırdan hiçbir farkı da yok.elimde 74 cm Beyaz astronot tulum var dışı püf püf içi Penye ile dikilmiş. Isviçre den geldi sıcak tutuyor yıkamada dolayi rengi kar beyazı olarak kalmadi ama sapasağlam diyebilirim sorunsuz isteyene foto atarım. Fiyat 20 tl

Kış bitmeden mont hırka ihtiyacı olan yokmu?sıfırdan hiçbir farkı da yok.elimde 74 cm Beyaz astronot tulum var dışı püf püf içi Penye ile dikilmiş. Isviçre den geldi sıcak tutuyor yıkamada dolayi rengi kar beyazı olarak kalmadi ama sapasağlam diyebilirim sorunsuz isteyene foto atarım. Fiyat 20 tl
Foto ekler misin canm

KALANLAR

Kraft bebek bakım cantası:60 tl

Tıny love cok amaclı dönence:40 tl

Playskool Ilk arabam sıfır denılebılır:45 tl

H&m cızgılı hırka İsviçreden hedıye geldı cok az kullanıldı.Tertemız 10tl

H&m ugg 16-17 numaralı çok temız 7tl

İsviçreden erkek ayakkabı süet 16-17cm temız:7tl

C&a ayakkabı temız 19-20 cm:7 tl

Lacıvert çizgili salopet 68 cm(çok temız)5 tl

Sarı kapitone tarzı kalın pamuklu mont ,çift traflı giyim ile kullanıslı(tertemız)68cm 20tl

Zara 9-12 ay tayt 17tl(Sayılı gıyıldı tertemız)

Zara9-12 ay tayt 17tl(aynı sekılde )

Zara tayt pantolon ıkılı alımda 30 tl

Beyaz ıcı pamuklu dısı yumusak kadıfemsı yumos astrnot tulum giyildi.(74cm)20 tl

KARGO ALICAYA AİTTİR.

Sayfanın en basında Kalanları guncelledım arkadaslar o urunler duruyor.

Saglamsa yazdım ama yanlış anlama olur mu müzik çalıyor demistin pilli demiştin doğru degil mi

Saglamsa yazdım ama yanlış anlama olur mu müzik çalıyor demistin pilli demiştin doğru degil mi

Evet canım sağlam sıfırdan farksız (yok olurmu alırken sormak en doğal hakkınız.)Pilli evet bazısı kurmalı oluyor ve oldukca uğrastırıcı.Müzikler yarım saate kadar kesıntısız calıyor.Uyuyana kadarr yani:)

Kızıma dar gelıyor bır astrnot tulum daha.İsviçreden geldi temiz ve sıcacık tutyor(Ankara soğuğunda )Bedenı 74-80 cm

Dısı parasut kumas tarzı soğuk ıcın ıcı polar gibi.Ayaklarını ve ellerını ıcıne cevırerek patık ve eldıven gıbı

kullanabılırsınız,dilerseniz ayaksız eldıvensız.Rengı kız ve erkek ıcınde uygun cok tatlı bır mavi.Sorunsuz fiyat:25 tl

Fiyat sondur yeterınce uygun rakamlar yazdım üzerıne ılave edıp kızıma bır buyuk boy almak ıcın satıyorum.

Eklentiler

• DSCN0948.JPG
    DSCN0948.JPG
    64,9 KB · Görüntüleme: 217
  • DSCN0949.JPG
    DSCN0949.JPG
    71,1 KB · Görüntüleme: 208
  • DSCN0950.JPG
    DSCN0950.JPG
    71,1 KB · Görüntüleme: 257
  • DSCN0951.JPG
    DSCN0951.JPG