Kız bebek için öneriler

Adabadem12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2021
142
32
36
Merhaba elinizden öper iki oğlum var …. Kız çocuk hayalim var yaşım geçmeden Allah inşallah izin verirse istiyorum … yargı dağıtıcılar cinsiyet ayrımı yapma diyenler lütfen yazmasın … sadece ordan burdan okuduğunuz önerileriniz varsa yazar mısınız 🙂

Kız bebek için nasıl öneri verilebilir ki size?
İnancınız yok mu Rabbimin nasip edeceği çocuğun cinsiyetini sizin belirleme gibi bir durumunuz olabilir mi
IMG_6573.jpeg

Kız bebek için nasıl öneri verilebilir ki size?
İnancınız yok mu Rabbimin nasip edeceği çocuğun cinsiyetini sizin belirleme gibi bir durumunuz olabilir mi Eki Görüntüle 3508328
İnançla ne alakası var hani yumurtlamadan şu kadar önce veya sonra gibi şeyler için sordum bunu inanca bağlamasanız her şey rabbimden gelir inşallah nasip eder sağlıkla

Merhaba elinizden öper iki oğlum var …. Kız çocuk hayalim var yaşım geçmeden Allah inşallah izin verirse istiyorum … yargı dağıtıcılar cinsiyet ayrımı yapma diyenler lütfen yazmasın … sadece ordan burdan okuduğunuz önerileriniz varsa yazar mısınız 🙂
Böyle bir şey sadece cinsiyet belirleyici tüp bebekle mümkün olabilir ,yoksa içtiğin çay yediğin karışım kocanın spermindeki x 'i dollemez. Maddi imkan varsa tüp bebek yap. O da Türkiye de yok diye biliyorum, araştır.

İnançla ne alakası var hani yumurtlamadan şu kadar önce veya sonra gibi şeyler için sordum bunu inanca bağlamasanız her şey rabbimden gelir inşallah nasip eder sağlıkla
Çin takvimini uygulayanlar varmış, google çin takvimine göre cinsiyet yazarsan çıkar. Bu arada baştan demişsiniz ayrım yapmayın demeyin diye de yine de afaroz edilmişsiniz. Millet de bi değişik kimin ne isteyeceğine niye karışır ki insan.

Disi sperm yavas ama uzun omurlu, erkek sperm hizli ama kisa omurlu diyorlar.
Yumurtlamaya yakin ya da yumurtlama gunu birliktelik olursa erkek bebek, yumurtlama gununden 3-4 gun kadar once birliktelik olursada kiz bebek olur diyorlar.

Ama ben bunun tersini yasadim. Yumurtladigim gun hamile kaldim ve bebegim kizdi. Nasipten otesi yok..
Ben sizi anliyorum insan olmayani istiyor. 2 kiziniz olsa 3. Yu erkek isterdiniz. Ben de 1 oglum oldugu icin bir kizim olmasini ve cocuk defterini kapatmayi istiyordum cunku yas 39. Malesef hemileligim ilerlemedi ve 11. Haftada bebegimin kalbi durdu.

gelengiden gelengiden niye yardımcı olmuyosun bacımıza. Bacımsu sen ona bakma, bak hele bi beni dinle.
Bir kağıda hayalindeki kız çocuğunu her detayı ile çizeceksin. Sonra da kağıdı 1 bardak suya koyup etrafında 48 defa döneceksin. Dönerken de, 'döndüm sulara sular başıma ' diyeceksin. Ardından o bir bardak suyu 1 kova banyo suyuna döküp onunla yıkanacaksın.
Yıkanırken de içinden 777 ye kadar sayacaksın. Hepsi bu kadar. Sevişmene bile gerek yok. 9 ay sonra kızın oluyor

gelengiden gelengiden niye yardımcı olmuyosun bacımıza. Bacımsu sen ona bakma, bak hele bi beni dinle.
Bir kağıda hayalindeki kız çocuğunu her detayı ile çizeceksin. Sonra da kağıdı 1 bardak suya koyup etrafında 48 defa döneceksin. Dönerken de, 'döndüm sulara sular başıma ' diyeceksin. Ardından o bir bardak suyu 1 kova banyo suyuna döküp onunla yıkanacaksın.
Yıkanırken de içinden 777 ye kadar sayacaksın. Hepsi bu kadar. Sevişmene bile gerek yok. 9 ay sonra kızın oluyor
Konu sahibi demiyormuş ağağağaağ :KK70:

İnanca bağlanmasın mı!? Şura suresi 49.ve 50. ayetleri okuyun hemen ne diyor bakalım Allah Teala.

İnanca bağlanmasın mı!? Şura suresi 49.ve 50. ayetleri okuyun hemen ne diyor bakalım Allah Teala.
Göklerin ve yerin mülkü Allah içindir, dilediğini yaratır, dilediği kimseye dişiler bağışlar ve dilediği kimseye erkekler bağışlar. 49, 50. Göklerin ve yerin hâkimiyeti Allah'ındır. O dilediğini yaratır. Dilediğine kız evlat, dilediğine erkek evlat verir, yahut kızlı oğlanlı olarak her iki cinsten karma yapar.

Okudum ve bunun aksini iddia etmedim tövbe haşa!

Yumurtlama gününde erkek olma ihtimali daha yüksek ama bunu tutturabilmenin garantisi de yok bence yumurtlamayı değerlendirmeyince de gebelik şansı çok azalıyor gelen spermdeki kromozom sayısı önemli

Biyolojik olarak imkansız bişey. Doğal yollarla olma ihtimali yok . %50 ihtimal hep var şansa hangisi döllenirse artık

Kızlar bugün kontrole gittim ve ilk defa bebişimizi gördük . Kalp atışları da vardı Allah a şükür . Çok mutluyum yalnız kesede ufak bir kanama alanı gördü doktor çok önemli bişey olacağını sanmıyorum dedi ve Protestan verdi her ihtimale karşı . Gebeliklerde basen kendiliğinden küçülüp kaybolabiliyor dedi . Benim gibi başına gelen var mı kesesinde kanama alanı olan 🙄

Göklerin ve yerin mülkü Allah içindir, dilediğini yaratır, dilediği kimseye dişiler bağışlar ve dilediği kimseye erkekler bağışlar. 49, 50. Göklerin ve yerin hâkimiyeti Allah'ındır. O dilediğini yaratır. Dilediğine kız evlat, dilediğine erkek evlat verir, yahut kızlı oğlanlı olarak her iki cinsten karma yapar.

Okudum ve bunun aksini iddia etmedim tövbe haşa!

Allah ne dilerse o olur. Ezelde herşey takdir edilmiştir. Kadere iman Müslüman içindir. Dua edip Allah tan istersiniz Allah takdir ettiyse nasip etsin. Arkadaşa yazdığınız inanca bağlamakla alakalı şeye binaen cevap yazdım. Yumurtlama gününe göre öncesi sonrası vs bunlar hurafe. Aksi durum yaşayanda çok cevaplarda gördüm. Ayette kız ya da erkek biz tayin ederiz diyerek net söylüyor. İnsan sadece aracı. Allah gönlünüze göre versin.

X