Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba elinizden öper iki oğlum var …. Kız çocuk hayalim var yaşım geçmeden Allah inşallah izin verirse istiyorum … yargı dağıtıcılar cinsiyet ayrımı yapma diyenler lütfen yazmasın … sadece ordan burdan okuduğunuz önerileriniz varsa yazar mısınız
Kız bebek için nasıl öneri verilebilir ki size? İnancınız yok mu Rabbimin nasip edeceği çocuğun cinsiyetini sizin belirleme gibi bir durumunuz olabilir mi
Kız bebek için nasıl öneri verilebilir ki size? İnancınız yok mu Rabbimin nasip edeceği çocuğun cinsiyetini sizin belirleme gibi bir durumunuz olabilir mi Eki Görüntüle 3508328
İnançla ne alakası var hani yumurtlamadan şu kadar önce veya sonra gibi şeyler için sordum bunu inanca bağlamasanız her şey rabbimden gelir inşallah nasip eder sağlıkla
Merhaba elinizden öper iki oğlum var …. Kız çocuk hayalim var yaşım geçmeden Allah inşallah izin verirse istiyorum … yargı dağıtıcılar cinsiyet ayrımı yapma diyenler lütfen yazmasın … sadece ordan burdan okuduğunuz önerileriniz varsa yazar mısınız
Böyle bir şey sadece cinsiyet belirleyici tüp bebekle mümkün olabilir ,yoksa içtiğin çay yediğin karışım kocanın spermindeki x 'i dollemez. Maddi imkan varsa tüp bebek yap. O da Türkiye de yok diye biliyorum, araştır.
İnançla ne alakası var hani yumurtlamadan şu kadar önce veya sonra gibi şeyler için sordum bunu inanca bağlamasanız her şey rabbimden gelir inşallah nasip eder sağlıkla
Çin takvimini uygulayanlar varmış, google çin takvimine göre cinsiyet yazarsan çıkar. Bu arada baştan demişsiniz ayrım yapmayın demeyin diye de yine de afaroz edilmişsiniz. Millet de bi değişik kimin ne isteyeceğine niye karışır ki insan.