kızım için mevsimlik özelliklede yazlık kıyafet bakıyorum sıfır hediyelikler ilk tercihim tabi uygun fiyat olursa... temiz sorunsuz yaz için etek sort salopet tişört elbise vs vs ... mayıs 2014 doğumlu .
2 yaş lcw pembe penye bluz sıfırdır 3.50 tl
2 yaş penye lcw kırmızı pantolon 3 tl
salopet hediye geldi az kullanıldı 2 yaş unisex olur ama kıza daha çok yakışır 3 tl
kanz sıfır gömlek 18 aya kadar olur 3.50 tl
hediye geldi ikisi de hiç giydirmedim tek lekesi sorunu yok yumuşak keten kumaşlı 2yaşa kadar olur elbiseler 4 tl
turuncu salopet yurtdışı ürünüdür penye 2 yaşa kadar olur 3 tl
lcw penye tişört çok şık ve sıfır 18-24 ay yazıyor etikette ama bu yaz kesin giydirebilirsiniz 4 tl
çizgili tayt h&m ürünüdür az giydirildi ama sorunu yok sıfır gibi 2.5 tl olur diğer taytlar da lcw ürünleri sağdaki pembe şort olarak da pantolon olarak da kullanılır iç lastiği bulunur kullanılmadı soldaki de tayt türü pembe olan iki pembe 5 tl lacivert tayt george ürünü 2.5 yaş için olur 4 tl sıfır daha da ürünüm bol beğenirseniz eklerim
12-18 LCW 1 kez gıyıldı 10 tl
Carters etıketlı 12 aya uygun 2lı set
12 aylık az gıyıldı 5 tl
9-12 etıketlı ıc yelegı ayrıda kullanılabılıo cıkıo...30 tl ıyıbır marka suan unuttum
9-12 aylık yazlık pantalon hıc gıyılmedı Wenıce sanırım markası...10 tl
Bucuruk mont ta suan kullanabılecegınız 9 aya uygun...25 tl
cnm ürünler çok güzel begendiklerim var özellikle yaz için istiyorum elbise salopet sort pantolon tayt vs vs kısacası kız bebek için hersey kızım su an 68 cm 7500 kilo (bugun drdan geldik) ona olabilecek seyler istiyorum küçük gelmesin tek düşüncem o ... elindeki diğer ürünleride eklersen sevinirim tamamen baktıktan sonra karar vereyim.