- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
İnşallah iyi olsun da insana korkuyor yaEli kulağındadır, yakındır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah iyi olsun da insana korkuyor yaEli kulağındadır, yakındır
İlk günlerde gün içindede kusuodum şimdi sürekli Bi bulantı hali ama sabahları kusturuyor sadeceHiiii, deme noolur... gün sayıyorum ben resmen 12.haftamda bitecek diye ilk günlerdeki gibi mi bulanıyor hala?
Anladım canım inşallah geçer artık. Ben kusmuyorum çok şükür ama kusmaktan beter oluyorum midem ağzımda geziyorum. Akşamları artıyor benimki gündüz iyiyim. Her koku mahvediyo midemi ve ağzımın hiç tadı yok gripken nasılsa şimdi de öyle su bile içemiyorumİlk günlerde gün içindede kusuodum şimdi sürekli Bi bulantı hali ama sabahları kusturuyor sadece
Ay ağız tadı bozukluğu bendede var ıyyy sanırım senın bebişinde kız olacakAnladım canım inşallah geçer artık. Ben kusmuyorum çok şükür ama kusmaktan beter oluyorum midem ağzımda geziyorum. Akşamları artıyor benimki gündüz iyiyim. Her koku mahvediyo midemi ve ağzımın hiç tadı yok gripken nasılsa şimdi de öyle su bile içemiyorum
Öyle mi oluyormuş onu hiç duymamıştım. İlk bebeğim kız zaten 2.de kız olursa Allaaaaah mis misAy ağız tadı bozukluğu bendede var ıyyy sanırım senın bebişinde kız olacak
Ay maşallah :))) genelde kızlar ağız yüz bırakmaz derler. D benimde lekelenme oldu hafif göz altımda bu hafta nabıcaksamÖyle mi oluyormuş onu hiç duymamıştım. İlk bebeğim kız zaten 2.de kız olursa Allaaaaah mis mis
Valla benim ilk bebeğim de kızdı ya annenin güzelliğini alır dediler hiç bir şey olmadı ödem bile yapmadı yüzüm gözüm aksine daha bi güzelleştim yani leke de olmadı ki çok denize gittim o dönemde karnım burnumda. Biraz güneş kremi şart gibi ama yaz dönemi lekeleri için sankiAy maşallah :))) genelde kızlar ağız yüz bırakmaz derler. D benimde lekelenme oldu hafif göz altımda bu hafta nabıcaksam
Güneş kremi işe yarar mı dersin :)Valla benim ilk bebeğim de kızdı ya annenin güzelliğini alır dediler hiç bir şey olmadı ödem bile yapmadı yüzüm gözüm aksine daha bi güzelleştim yani leke de olmadı ki çok denize gittim o dönemde karnım burnumda. Biraz güneş kremi şart gibi ama yaz dönemi lekeleri için sanki
Güneş kremi işe yarar mı dersin :)
Yarayacak, yaramak zorunda Canım yle okumuştum biyerde gebelik lekesi oluşmaması için mutlaka günlük olarak güneş kreminizi ihmal etmeyin diyordu.Güneş kremi işe yarar mı dersin :)
Alayım o zmn hmnYarayacak, yaramak zorunda Canım yle okumuştum biyerde gebelik lekesi oluşmaması için mutlaka günlük olarak güneş kreminizi ihmal etmeyin diyordu.
Aynen ihmal etme canım al hemenAlayım o zmn hmn
Dediginiz şey imkansız tecrübeli anneler bile 17 18. Haftada hisseder bebegini. Siz bağırsak hareketleriyle karıştırmışsınızdır.Ilginç. Ben 4 buçuk aylıkken hamile olduğumu öğrendim. Tekmelerini de 6. Ayımda hissettim. Iç karnın geniş dedi, ondan mı acaba?
Sorun yoktu belirti de yoktu. Kusma, bulantı, aş erme vs. Adetim de geldi. Neyse herkeste farklı olur.Dediginiz şey imkansız tecrübeli anneler bile 17 18. Haftada hisseder bebegini. Siz bağırsak hareketleriyle karıştırmışsınızdır.
Valla ben 16dan beri kımıl kımıl hissediyorum ilk gebeliğim tekme vs öyle birşey anlamadım ama hareket ettiğini yer değiştirdiğini hissediyorum 21deyim ama cinsiyet belli değil 16da kız gibi 18de erkek gibi dendi Allah büyükKızlar 18.haftamdayım ikinci gebeliğim oğlumda 16. Haftada net tekmeler vardı bunda cok cok nadiren kıpırtı gibi oluyor bazen hiç hissetmiyorum kız bebeklerini ne zaman hareket etti sizlerin acaba