öncelikle bütün hamişlerden yorum yazmalarını istiyorum..
ilk bebişini 15 günlükken kaybeden ve bu bebişinide 4,5 aya kadar her an aldırma durumunda olan anne ve baba olarak şu an en mutlu günlerimizi geçiriyoruz...
ama anlamadım nasıl bir erkek egemen toplumunda yaşıyoruz.. dışarda binlerce kadın evlat evlat diye yanarken allah bana böyle büyük bi duyguyu nasip etmişken insanların verdikleri tepkiler beni artık çileden çıkardı..
eş dost akraba gibi benim durumumu çok çok iyi bilen insanlar bebeşimin kız olacağını öğrenince beni o kadar üzen tepkiler veriyolarki..
aaa kızın mı olacak (surat eğerek),senin ilkide kız deilmiydi allah allah yoksa oğlun olmayacakmı,kızmı hadi neyse hayırlısı en sinirimi zıplatanda üzülme inşallah bi dahaki erkek olur vb.gibi asıl üzücü olan ise bu tepkileri ağırlıklı olarak kadınların vermesi.biz karı koca olarak sağlıklı bi evlat olsun bu seferki diye allaha her gece dua ederken insanların bu tepkileri beni çok yaralıyor bide hepsi bizim sorunumuzu biliyor...
acaba diyorum benim çevremde mi hep bu kadar cahil insanlar var yoksa sizde bu tarz şeylerle karşılaşıyormusunuz..