Bebek İkinci El Kız bebek 18 24 ay uyku tulumu ve kışlık tulumlar

NOTEL

♡❣️Gogoviç♡❣️
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2017
119
33
Arkadaşlar kızım için sıcacık tutacak uyku tulumu,günlük ve dışarıda giydirebilecegim kışlık tulumlar arıyorum. Bilindik markalardan olursa tercihimdir.
Soguk bir bölgede yaşıyoruz kışın -40 dereceyi görüyormuş düşünün. Bu yüzden penye tarzı degılde polar tarzı yünlü giysiler arıyorum.

Ürünlerde bir kusur varsa bunu bana önceden söylemenizi tercih ederim. Bir defa talihsiz bir alışveriş yapmıştım. Bu yüzden artık çok soru soruyorum ve ayrıntılı resim istiyorum. Sevgilerle

Bende var. Düşünürseniz foto çekip yollayabilirrim watsaptan. Hafta içinde çalışıyorum hafta sonu çekebilirim foto bilginiz olsun.

Bende var. Düşünürseniz foto çekip yollayabilirrim watsaptan. Hafta içinde çalışıyorum hafta sonu çekebilirim foto bilginiz olsun.
tesekkur ederim peki resimleri burdan gönderme imkanınız var mı

Canim denedim en küçük boyutla genede kabul etmiyor. Birkaç aydir arkadaşlara hep satisim oldu hep watsaptan gönderdim resimleri hem hizli oldu hemde iletişim daha sağlikli oldu. Siz numarayi verirseniz ordan gönderebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…