Kız bebeğime isim anketine katılır mısınız?

Sizce hangi isim daha güzel?

• Ela

• Nisan

• Damla

• Azra

• Eylül

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

pamela0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2021
99
72
38
Merhaba kızlar, hayırlısıyla mayıs ayında doğum yapacağım hala isim konusunu netleştiremedik,

kızımın ismi eski dönem isimlerinden olsun istemiyorum, yeni dönem isimlerine de (lina, mila gibi) alışamadığım gibi pek çok kişide de duyuyorum. Kafam çok karışık şimdilik bulabildiğimiz isimler bunlar ama güzel modern isim önerilerinize açığım :)

Şimdiden teşekkürler,

Aralarında en güzeli Eylül bence🌸 Sağlıcakla alın kucağınıza🤗
Teşekkür ederimm ☺️☺️
Sağlıkla gelsin, hiçbirini sevemedim. 🙁 ama sizin fikriniz önemli, yorumlardan etkilenip vazgeçmeyin bence. ☺️

Tüm önerilere açığım 😄 çünkü ben de hic birine muhteşem bağlanmadım 😄 mesela defne ismi var ama herkes koyuyor diye vazgeçmiştim falan.. eleye eleye liste buraya indi, siz olsanız ne koyardınız :))

Nisan kızımın adı çok severek koyduk,ve güzel tepkiler alıyoruz.Nisan çiçeğim diyorum ben yavruma 🥰

Defne olur bence sizin belirlediğiniz isimler çok klasik .

Teşekkür ederimm ☺️☺️

Tüm önerilere açığım 😄 çünkü ben de hic birine muhteşem bağlanmadım 😄 mesela defne ismi var ama herkes koyuyor diye vazgeçmiştim falan.. eleye eleye liste buraya indi, siz olsanız ne koyardınız :))
Ben Gökçe koydum kızımın adını. Türkçe isim olsun istemiştik. Anlamının çağrıştığı şeyler de hoşumuza gidiyor. Bizim beğendiğimizi de siz beğenmeyebilirsiniz. 😁

Ben Gökçe koydum kızımın adını. Türkçe isim olsun istemiştik. Anlamının çağrıştığı şeyler de hoşumuza gidiyor. Bizim beğendiğimizi de siz beğenmeyebilirsiniz. 😁
Ay gökçe ismi de vardı listede bence bana göre güzel, eşim son anda eledi 😄 sağlıkla büyüsün sizin de yavrunuz☺️☺️

Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim 🙏🏻 bence Melek olsun 🌸 benim kızımın adı Melek ve gerçekten Melek gibi bir kız çok akıllı uysal uslu bir bebekti.. 🥰

Ay gökçe ismi de vardı listede bence bana göre güzel, eşim son anda eledi 😄 sağlıkla büyüsün sizin de yavrunuz☺️☺️
Benim yeğenimin ismi de Gökçe diğer yeğenimin ismi de Ece . Ece olan çoook yaramaz ama çok akıllı çok zeki . Gökçe henüz küçük ama çok sevgi dolu kıpır kıpır tam bir prenses,kokoş😂.

Sağlıkla gelsin kızınız🙏🏻🌷☺️ İçlerinden Ela güzel bir isim. Bende kızım olursa diye isim listesi yapmıştım belki içlerinden beğendiğiniz olur .
Erva Nur , Elisa , Miray, Aden, Ecrin , Ebrar , Nil 😁🥰

Bnm kızımın adı Nas
Bnce Nisan da güzel sağlıkla doğsun 🤩

Back