çok güzel nereden ve kaç tl istiyorsun?20 no adidas canım. kışa giyer sanırım.
tamam çok güzel nerden ve kaç tl?20 no adidas canım. kışa giyer sanırım.
bunlarda güzel sizin nereden ve son fiyat ne?Merhaba,
bende orjinal adidas mevcut :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kargo-benden-yaptim-sevgİlİ-anneler-6-sayfada-fotolar.735304/page-6
Sevgiler
Ceren
bunlarda güzel sizin nereden ve son fiyat ne?
BURSA maalesefsiz neredesiniz ?
35 e tamam dersen pazartesi paranı yatırabilirim ayrıca başka ürünlerin varsa onlara da bakabilir miyim? tek kargoyla çıksın aradan derdindeyim :) ürün parasına değil kargo parasına üzülüyorumMerhaba ben antalyadayım Kargo dahil 40 liraya hemen yarın gönderebilirim.
Ceren
oyun halısı için biraz büyüdük biz artık yürüyoruz ama çok uygun ve güzelmişEki Görüntüle 1247855 eğitici boy cetvelli sesli oyun halısı 10 lira
oyun halısı için biraz büyüdük biz artık yürüyoruz ama çok uygun ve güzelmiş
18 NUMARA ALTI YUMUŞAK OLAN ARTIK BİZİM İÇİN KÜÇÜK MAALESEF
konya canım. 35 tltamam çok güzel nerden ve kaç tl?
35 e tamam dersen pazartesi paranı yatırabilirim ayrıca başka ürünlerin varsa onlara da bakabilir miyim? tek kargoyla çıksın aradan derdindeyim :) ürün parasına değil kargo parasına üzülüyorum
1 yaşında olmasına rağmen prematüre doğduğu için 9 aylık gibi olan kızım için markalı spor ayakkabılar kışlık kıyafetler ve eğitici oyuncaklar almak istiyorum. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. daha büyük olması sorun değil nasılsa büyüyecek. yeterki istediğim gibi şeyler olsun
gymboree ve süveter çok hoş ama biraz bütçemi aştıMerhaba,
benim kızım da minyon :) 17 aylık ama hala 1 yaş giyiyor o da. Bu sebeple size sunacağım kıyafetlerin kızınıza olacağını düşünüyorum.
bu Gymboree set 6-12 ay yazıyor. Set fiyatı 50 tl. Pantolonu kadife.
Eki Görüntüle 1248025
Bu elbise de mamma ramma marka. kalın penye. 1 yaş 80 cm. 10 tl.
Eki Görüntüle 1248027
Bu hırka da lcw. etiketinde 3-6 ay yazıyor ama kesinlikle daha büyük :). Ben kızıma yaşından sonra bile giydirdim. 7,5 tl.
Eki Görüntüle 1248028
süveter 9 ay yazıyor ama yine büyük kalıplı. 5 tl.
Eki Görüntüle 1248029
bebetto bolero. 9 ay yazıyor ama kızıma yine 1 yaşından sonra da giydirdim. zaten birkaç kez giydik. temizdir bu da. 10 tl.
Eki Görüntüle 1248030
bu takım da 1 yaş için. hiç giyilmedi. etiketiyle duruyor. Yelek ve etek kadife. gömlek poplin. Fiyat 20 tl.
Eki Görüntüle 1248031
Eki Görüntüle 1248032
Bu arada İstanbuldayım. Ptt kargo ile gönderim yapıyorum. Ödemeler de ptt hesaba. kargo 7-8 tl gibi tutar. Bilginiz olsun
1 yaşında olmasına rağmen prematüre doğduğu için 9 aylık gibi olan kızım için markalı spor ayakkabılar kışlık kıyafetler ve eğitici oyuncaklar almak istiyorum. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. daha büyük olması sorun değil nasılsa büyüyecek. yeterki istediğim gibi şeyler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?