Bebek İkinci El kız bebeğim için nike adidas ayakkabı, iyi markalı kışlık kıyafet ve eğitici oyuncaklar arıyorum

tuptip

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2013
278
403
303
41
1 yaşında olmasına rağmen prematüre doğduğu için 9 aylık gibi olan kızım için markalı spor ayakkabılar kışlık kıyafetler ve eğitici oyuncaklar almak istiyorum. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. daha büyük olması sorun değil nasılsa büyüyecek. yeterki istediğim gibi şeyler olsun

20 no adidas canım. kışa giyer sanırım.

Eklentiler

• dk.jpg
    48,8 KB · Görüntüleme: 495
  • hj.jpg
    56,2 KB · Görüntüleme: 1.635
Merhaba ben antalyadayım Kargo dahil 40 liraya hemen yarın gönderebilirim.

Ceren
35 e tamam dersen pazartesi paranı yatırabilirim ayrıca başka ürünlerin varsa onlara da bakabilir miyim? tek kargoyla çıksın aradan derdindeyim :) ürün parasına değil kargo parasına üzülüyorum

Merhaba,
benim kızım da minyon :) 17 aylık ama hala 1 yaş giyiyor o da. Bu sebeple size sunacağım kıyafetlerin kızınıza olacağını düşünüyorum.

bu Gymboree set 6-12 ay yazıyor. Set fiyatı 50 tl. Pantolonu kadife.

Bu elbise de mamma ramma marka. kalın penye. 1 yaş 80 cm. 10 tl.

Bu hırka da lcw. etiketinde 3-6 ay yazıyor ama kesinlikle daha büyük :). Ben kızıma yaşından sonra bile giydirdim. 7,5 tl.

süveter 9 ay yazıyor ama yine büyük kalıplı. 5 tl.

bebetto bolero. 9 ay yazıyor ama kızıma yine 1 yaşından sonra da giydirdim. zaten birkaç kez giydik. temizdir bu da. 10 tl.

bu takım da 1 yaş için. hiç giyilmedi. etiketiyle duruyor. Yelek ve etek kadife. gömlek poplin. Fiyat 20 tl.

Bu arada İstanbuldayım. Ptt kargo ile gönderim yapıyorum. Ödemeler de ptt hesaba. kargo 7-8 tl gibi tutar. Bilginiz olsun

gymboree ve süveter çok hoş ama biraz bütçemi aştı

merhaba bizde de çook sayıda kıyafet bot oyuncak var..düşünürsen yardımcı olurum..ayrıca mama sandalyesi de var..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...bek-arabasi-100-mama-sandalyesi-50-tl.756145/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…