Kız bebeğe hamileler

Bir arkadaş annenin güzelliği gider demiş yok oyle birsey kizima hamileyken her goren daha da güzelleştin diyordu
Kesinlikle bulanti ve kusma 5 ay kusan biri olarak igrenc birkac ay gecirdim zaten hem doğumumu hem de hamileliğimi anlattığim yazıda var isteyen bulup okur

Benim ilk bebeğim kızdı. İlk 4 ay 500gr aldım ve sürekli ekşi şeyler yemek istiyordu canım. Limonu doğrayıp tuzlayıp yerdim, o derece. Sonraki aylarda birden kesildi ekşi isteğim aksine tatlı yedim hep. Doğuma kadar 20 kilo almıştım. Fakat ne yüzümde şişlik, ne sivilcelenme hiç bir şey olmamıştı. Aksine daha da güzelleşmişti cildin, kız çirkinleştirmiyor yani. Şimdi hayırlısıyla yine hamileyim. Henüz 4+4 ama çok iştahsızım, hafif bulantım var ve canım hiç bir şey istemiyor. Biraz sivilcelenme yaşadım ama bakalım cinsiyeti ne olacak, merak ediyorum ben de

Bebeğinin cinsiyeti kız olanlar belirtileriniz nelerdi
2. Kez kız annesi olcam allah nasip ederse ama ilk kizimda hicbir hamilelik belirtisi yasamamistim ve en cok canim erik cekmisti. 2. Kizimda da tüm hamilelik belirtilerini yasadim ve hem tuzlu hem eksi hem tatli cekti biz erkek sandik ama kiz oldugu ögrendik yani demem o ki yemeyle icmeyle cinsiyet belirlenmiyor saglikli olsunlarda her halukarda kabülümüz minnoslar suan 20 haftalik olduk

Vallahi ben cinsiyet öğrenmeden önce herkes çok güzelleştin parladin erkek olacak kesin dedi Ayrıntıliya kadar kimse inanmadı kız olduğuna herkes değişir erkektr dedi nasıl bı güzelleştysem artk bende bilemedm yüzümde lekeyi bırak sivilce çıkmadi ilk 3 ay tuzlu ekşi sonra tatlı ekşi şeyler istedim mide bulantım 1 ay sürdü sürmedi aşırı değildi yani öyle bı sıkıntı yaşamadım yani gayet rahattm.

Su an ayni seyleri yaşıyorum inanin ve gercekten sinirim bozulmaya başladı. 24+5deyim tipimi gören bu kız olamaz diyor. Sanki vahi iniyor, gözlerinde ultrason cihazı var insanların. Hic birr zaman cinsiyet su bu olsun demedim tek duam sağlıklı olması iken milletin yok karnın cok sivri, yok cok güzelleştin demesi cidden sinirimi bozup bütün hevesimi yok ediyor artık eşya bakarken paranoyak ediyor ister istemez, kaldı ki detaylı ultrasonda doktor ben cinskyet belirtmeden kız mı dedi onun üstüne takipli olduğum doktorumun kontrolüne gitmeme rağmen bitmediler sanırım doğuma kadar da bitmeyecekler.
Zaman hayırlısı ile geçip kuzuma sağlıkla kavuşup gözlerine sokasım var alın size diye.
Kalıplara öyle takılmışlar ki aksini gördüklerin de hiç-bir şey ikna etmiyor cok bilenleri.

Allahım sağlıkla kavuştursun yavrunuza inşallah ben artk umursamiyorm kp Ayrıntılidn geldik kesin kızmi dedi evet dedim bak gör o erkek çıkacak diyor sen hiç kıza hamile gibi değilsin diyor sanki ordinaryüsler bakınca anliyolar hemen cinsiyeti artk takmiyorm valla ben kimseyi gülüp geçiyorum

Çok sağol arkadaşım Allahrazı olsun. Hepimize sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah Rabbim.
Ben de bazen takmıyorum ama hormonlar birden coşunca sinirlerim tavan yapıyor, eşimde boşver insanları takma diyor daha kac kere kız diyecek doktor dogunca gorurler diyor ama taramalı gibi ayni seyleri duymak yoruyor insani gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…