Kız bebeğe hamileler

Ya daha yeni 9.haftaya girecegim bir de kurtaj olunca insan hep kotuyu getiriyo aklina. Iyi olsam sevinemiyorum resmen. Doktor da artik uzun araliklarla gormek istedi. Keske ucuz olsa da aklimiza takilinca kosup dinleyebilsek Valla bi'anca karnim ciksin hissediyim boyle anlamayinca insan tirsiyo diyodum ama demek ki hareketlerini hissedince de pimpiriklenecek bi'sey bulunuyomus

Benim de ilki kimyasal gebelik olmuştu ondan dolayı tedirgindim hep hala da ara ara geliyor tedirginlik ama telkin ediyorum kendim canim.
Ben de hep oyle derdim karnim büyüsün rahatlasim ama yok doğana kadar hep bir şeyler takılacak aklımıza belli ki canım.
Ben de ay da 1 gidiyorum artık kontrollere o 1 ay 1 yil gibi geliyor sanki.
Sen kalbini güzel tut arkadaşım iyi düşünelim iyi olsun inşallah.

Insallah arkadasim Allah razi olsun. Kucagimiza aldigimiz gunleri de yazalim buraya insallah.

Merhaba benimde bi kızım var belirtilerini yazayım
Hiç bulantım olmadı
Canım hep et ve acı çekti
Sadece kavrulmuş soğan kokusundan nefret etmiştim
Çok enerjiktim
Karnım sivri büyüdü
Bebeğim çok erken şekillendi ve erken hissettim
Herkes güzelleştin oğlan demişti ama bi kızım oldu
Şimdi de herşey tam tersi ama bi oğlum olacak inşAllah

Bebeğinin cinsiyeti kız olanlar belirtileriniz nelerdi
Şu an kız değil ama kız olanlar bugün gibi aklımda. Aşırı koku hassasiyetti güzel veya kötü tüm kokulara karşı . Bulantı. Yorgunluk. Rüyada sürekli erkek bebek görmek. Çikolata canım çok isterdi birde. Bu erkek erik yiyip geziyorum

Bende bir kız gebelikte salatalık in o mis gibi kokusundan tiksindim bir diğerinde de tuvalet kağıdı parfümünden birinde de limonlu cif oysa normalde ne güzel kokarlar. Kızlarda çıkardığım olurdu bulantılardan ama erkekte az bulansam bile hiç çıkarmadım

Canım ben erkek gebelikte öyle oldum işte korktum hatta yaşıyor mu diye normal galiba hamile olduğumu unutuyordum ama çok şükür bir sorun yok. K kızlarda unutmak ne mümkün

benim bebeimde ultrasonda çok hareketli herkes hareketli diye erkek olduğunu söylüyo tabi benim gönlümden geçen kız sizin en başından beri hareketlimydi

benim bebeimde ultrasonda çok hareketli herkes hareketli diye erkek olduğunu söylüyo tabi benim gönlümden geçen kız sizin en başından beri hareketlimydi
Rabbim sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah arkadaşım.
Yok değildi kızlar geç hareketlenir derler benim kızım da öyle oldu sanırım, ultrasonda bile cok sakin duruyordu gözüm kör olacaktı monitörde hareketini goreyim diye, eltimin de cok hareketliydi bebeği 12haftalarda bile erkek oldu.
Bende duymuştum erkekler cok hareketli oluyor diye ama belli de olmaz tabii.

çok tesekkürlrler amin inşallah sizde sağlıkla kucaklarınız evladınızı

Meraba canım. Bebegim erken şekillendi demiştin o nasıl oldu. Kaç haftalıkken şekillendi. Bide kesenin sagında mıydı solunda mı

Meraba canım. Bebegim erken şekillendi demiştin o nasıl oldu. Kaç haftalıkken şekillendi. Bide kesenin sagında mıydı solunda mı
7 hafta 3 günlüktü sanırım tamamen bebek formatındaydı gözlerinin yeri bile belli oluyordu
Oğlum öyle şekilli değildi aynı hafta da
İkisi de sağdaydı

Benim tup bebekti embriyo klasik dogal hamilelere gore sanirim bulanti kusma azot tankinda beklerken yapmamaya karar verdi heralde.
Bu yuzden erkek sandim.tuzlu da yedim dozunda.fakat en ortak belirti tatli yiyince fazla gelirse sanki bi bidon yag icmis gibi yapiyordu icimi sanki bayilacak gibi hissediyordum

Bende aynı senin dediklerin gibiyim biliyommusuunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…