Kız Bebeğe Hamile Olanların Belirtileri???

nisanbu

BaDeM ŞeKeRiM
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2012
3.517
1.009
173
Kız Bebeğe Hamile olan Anneler ve kızı olan anneler hamileliğiniz nasıl geçti belirtileriniz nelerdi,bizleri bi aydınlatın cinsiyeti öğrenene kadar her belirtiyi acaba kızım mı olacak der oldum :) Gerçi her hamilelik farklı derler ama ben oğluma hamileyken çok rahat bir hamileli geçirdim sadece 12. haftadan 16.haftaya kadar sabah bulantılarım oldu,iştahım çok açıktı,bu hamileliğimde aşırı koku hassasiyetim var,midem hep dolu hep ağzımda yemek yapıyorum ama ondan sonra o mutfağa gaz maskesi takıp giresim var :) böyle salata bol limonlu çorbalar mideme okadar iyi geliyo,çok aşırı dygusalım çok kolay ağlar oldum ve çok sinirli :( mesela diyolarki erkek sağ tarafta kız sol tarafta benim bazen sağ kasığıma ağrı giriyo bazen sol :) derin duygular içindeyim yardııımm :)

Benim bir oğlum var bide kızım olsun çok isterim ilk hamilelğimden biraz farklı bu inşallah kızdır :KK43: tabi öncelikle sağlıklı olsunda önemli olan o

Bende kizima hamileyken heseye limon istiyordum tuncgiller genel olarak rahatlatiyordu ve bulantim aylarca surmustu yogundu

şuan prensesime hamileyim, aşırı ekşi yedim tatli ağzıma sürmedim. sabah bulantilarim oldu kokuya hassasiyet oldu, sağ da hissettim kızımı.. göbeğim cıktı sadece..

bende kız annesiyim benim sakin geçti ilk aylar hatta doktor kız deyince baya şaşırdım.şimdilerde açı filan çıktığına mı bilmem hafif hazımsızlık var.ağız tadı olarak ekşi derler kız için fakat bence ekşi değil tuzlu istiyorsun.meme başları daha az kararıyor.

bende kız annesiyim benim sakin geçti ilk aylar hatta doktor kız deyince baya şaşırdım.şimdilerde açı filan çıktığına mı bilmem hafif hazımsızlık var.ağız tadı olarak ekşi derler kız için fakat bence ekşi değil tuzlu istiyorsun.meme başları daha az kararıyor.
Sağlıkla kucağına al inşallah canım benim mesela dikkatimi çeken bişey daha var normalde küçüktür göğüslerim birden o kadar büyüdüler o kadar hassas oldular sol göğsüm sağ göğsümden daha büyük mesela :KK64:

Benim hep solda canim, bir de bastan beri deli gibi tuzlu eksili seyler yiyorum, mesela ekmek arasi bol tursulu ve tuzlu koftenin yanina tursu suyu ve tuzlu ayran mmm olsa da yesek hahahah

Ekşili olmasa da tuzlu şeyler bende yiyorum ayranı koy bi şişeyi içip kalkayım hepsini :) turşu suyu bende içtim bardağa koyup koyup ağzım sulandı :KK50:

Benim hep solda canim, bir de bastan beri deli gibi tuzlu eksili seyler yiyorum, mesela ekmek arasi bol tursulu ve tuzlu koftenin yanina tursu suyu ve tuzlu ayran mmm olsa da yesek hahahah
Bazı yerlerdede tuzlu yiyince erkek tatlı yiyince kız diyorlar şimdi o çok eskilerden beri bilinen ayşe hakkı tezi çürüdü mü yani :)

birde tuzlu yemek bazen ayırtılan bir belirti olmuyor. üstüne proteinli gidalara karşı olsa da olur olmasada diye bir istek duymamak.tatlıyı fazla kaçırınca bulantılar geçse de midenin bulantı yapması da sayılabilir diye düşünüyorum.

Back
X